Van itt szuperérzékeny, AUDHD-s lány, aki ismerkedne?
1, Én ilyen vagyok. Ez az evolúció jelenlegi csúcsa. Te lemaradtál a lassú, egysíkú, finom mintákat és árnyalatokat érzékelni nem tudó valóságodban. Na ez nem érdekel xD
2, Nem tudom. Hegyek, erdők ölelésében, gyümölcsfákkal és fenyőkkel körülvéve egy űrhajóban lakom, aminek az elejét egy hatalmas teraszként használok. Cicák, madarak, mókusok, szarvasok, őzek laknak még itt, meg még egy csomó más. Ha körbenézek, csak zöld erdőt látok és a távolban zöld hegyeket. Mondd meg te hol lakom, küldjek videót? :D
AUDIS nem jó? Korábban suzuki-m volt, ha ilyen esetleg jó lehet!
31N
Amit te itt keresel: szuperérzékeny, AUDHD-s lány
Amit te itt végül kapni fogsz: szupersértődős rejtett nárcisztikus, empátia és mindenféle jóérzéstől mentes, szociopata nőnemű egyed
További kérdések:
27 éves leszbikus nő vagyok. Vác és Bp között ingázom. Elég magányos vagyok, jó lenne egy társ, vagy legalább egy hetero barátnő.
Igaz, hogy nincs vagyonom meg nem is dolgozom. Csak szeretném, hogy eltartsanak...
Ha szeretnél írj.
Szeretnék beszélgetni lányokkal nyugodtan írjatok privát üzenetben is.
Debrecenben él, kertes házban. Szeret főzni, kertészkedni, kimozdulni és programozni. Aktív életmódot él. Jó humorú, kedves lélek. Van egy papagája. Vékony testalkatú, 170 cm magas. Ápolt és nagyon csinosan öltözködik. Valaki olyat képzel el maga mellé, aki korához...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!