Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt szuperérzékeny,...

Van itt szuperérzékeny, AUDHD-s lány, aki ismerkedne?

Figyelt kérdés
jún. 2. 22:52
1 2
 1/16 anonim válasza:
Miért akarod szívatni magad?
jún. 3. 06:55
 2/16 anonim válasza:
Hány éves vagy és hol laksz?
jún. 3. 07:35
 3/16 A kérdező kommentje:

1, Én ilyen vagyok. Ez az evolúció jelenlegi csúcsa. Te lemaradtál a lassú, egysíkú, finom mintákat és árnyalatokat érzékelni nem tudó valóságodban. Na ez nem érdekel xD

2, Nem tudom. Hegyek, erdők ölelésében, gyümölcsfákkal és fenyőkkel körülvéve egy űrhajóban lakom, aminek az elejét egy hatalmas teraszként használok. Cicák, madarak, mókusok, szarvasok, őzek laknak még itt, meg még egy csomó más. Ha körbenézek, csak zöld erdőt látok és a távolban zöld hegyeket. Mondd meg te hol lakom, küldjek videót? :D

jún. 3. 09:31
 4/16 anonim válasza:

AUDIS nem jó? Korábban suzuki-m volt, ha ilyen esetleg jó lehet!

31N

jún. 3. 10:22
 5/16 A kérdező kommentje:
Ha nem zavar, hogy Hondás vagyok. Sokat vezettem egy új Audi A4-et. Nagyon kényelmes kis kocsi. De kicsi belül, kívül még nagy és nehéz is ><
jún. 3. 12:53
 6/16 A kérdező kommentje:
Honda S2000-el tudsz együtt pörögni vagy lemaradsz egy szerpentinen?
jún. 3. 12:53
 7/16 anonim válasza:

Amit te itt keresel: szuperérzékeny, AUDHD-s lány

Amit te itt végül kapni fogsz: szupersértődős rejtett nárcisztikus, empátia és mindenféle jóérzéstől mentes, szociopata nőnemű egyed

jún. 3. 17:30
 8/16 A kérdező kommentje:
ja rájöttem, megyek is gamelni XD
jún. 4. 02:07
 9/16 anonim válasza:
#1 vagyok, ugye megmondtam? :D
jún. 4. 09:03
 10/16 anonim válasza:
#7: Gyakorlatilag a teljes netes ismerkedés erről szól. A mai nők azt hiszik magukról, hogy jó fejek, közben pedig bunkók, passzív agresszívak, érdeklődésre és kötődésre képtelenek, bezzeg elvárások dögivel vannak. Nálam az egyik nagy kedvenc az, amikor azt hangoztatják, hogy fontos az EQ és az IQ, közben pedig két értelmes mondatot nem tudnak leírni, nem tudnak semmilyen témát felhozni, nem is érdekled őket, kb. mintha a falnak beszélnél. Beszarnak attól, hogy megkérdezed, hol laknak, vagy indokolatlanul és random megsértődnek valamilyen mondvacsinált dolgon. A mai világban már nem működik a netes ismerkedés, igaz, élőben sem nagyon lehet.
jún. 4. 20:28
1 2

További kérdések:

Hol érdemes ismerkedni?

27 éves leszbikus nő vagyok. Vác és Bp között ingázom. Elég magányos vagyok, jó lenne egy társ, vagy legalább egy hetero barátnő.

Kötnél velem eltartási szerződést?

Igaz, hogy nincs vagyonom meg nem is dolgozom. Csak szeretném, hogy eltartsanak...

Valaki beszélgetni?

Szeretnék beszélgetni lányokkal nyugodtan írjatok privát üzenetben is.

Debreceni, 80 éves, de igencsak fiatalos nagymamámnak keresek társat. Valaki?

Debrecenben él, kertes házban. Szeret főzni, kertészkedni, kimozdulni és programozni. Aktív életmódot él. Jó humorú, kedves lélek. Van egy papagája. Vékony testalkatú, 170 cm magas. Ápolt és nagyon csinosan öltözködik. Valaki olyat képzel el maga mellé, aki korához...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!