Olyan ember, aki nem a legjobb arcát mutatja?
frusztrált vagy sem, nem tudhatod.
a nők nagy része viszont biztosan úgy egyszerűsíti le a fenti ömlengésedet, ahogy én azt röviden megfogalmaztam. nézz ezzel szembe.
7 :DDD
Trollllololódj odébb :D
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! 3ból két teszt halvány pozitív, egy pedig inkább negatív Csatolok képet. Tapasztalatairól szerint melyik a legérzékenyebb teszt? 24. ciklusnapon vagyok, kb 9.dpo
legrövidebb távolsággal összekötve a pontokat egy településen
mármint semmi bajom, hogy őt választaná de semmi se érdekli ami velem kapcsolatos. Mindig csak a párja érdekeit tartja a szeme elött, sose kérdezi, hogy velem mi van és egyáltalán nem érdekelné ha én nem lennék mert meglenne a párjával. Nem vagyok féltékeny nekem is...
Úgy értem, mondjuk 2-3 hónapos étrend-és edzésterv. Annyi mindent láttam, hogy kicsit elbizonytalanodtam, melyik lehet tényleg jó és tartós.
Be kell hogy ez olyan lenne a jó amit lehet csúsztatni ide oda hogyha takar valamit De az is érdekelne akkor már hogy mi annak a neve ami nem egy applikáció ami mennyi egy mint egy ablak hanem egy csúsztatható valami a képernyőn. Sőt mivel biztos ért hozzá aki erre...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!