Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Olyan ember, aki nem a legjobb...

Olyan ember, aki nem a legjobb arcát mutatja?

Figyelt kérdés
32 éves férfiként kiégtem a randiappok világában. Olyan hölgyet keresek, akinek nem az állandó utazgatás és nyüzsgés a világa, élete nem a napi insta sztori körül forog. Kissé introvertált vagyok, a nagyon-nagyon pörgös emberekkel nehezen találom a hangot. Stabil, állandó munkám van, önálló életet élek. Ápolt, igényes külsővel rendelkezem. Magasságom 179 cm, szóval ha a bűvös 180-at keresed, nem én leszek a partnered.
jún. 3. 11:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Annyi kiegészítő infó eszembe jutott, hogy korban nincs kifejezett kikötésem. Fiatalabbakkal és nálam idősebbekkel is megtalálom a közös nevezőt, minden csak szimpátia kérdése.
jún. 3. 11:23
 2/8 anonim válasza:
A lakhelyed kifelejtetted!
jún. 3. 11:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Vas megye
jún. 3. 11:40
 4/8 anonim válasza:
szóval csóró vagy. nem baj, de nem kell becsomagolni ezt az infót. nem az óvodában vagyunk.
jún. 3. 18:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Milyen frusztrált ember lehetsz. Az, hogy nem a felszínes magamutogatást keresem, nem azt jelenti, hogy csóró vagyok.
jún. 3. 18:22
 6/8 anonim válasza:

frusztrált vagy sem, nem tudhatod.

a nők nagy része viszont biztosan úgy egyszerűsíti le a fenti ömlengésedet, ahogy én azt röviden megfogalmaztam. nézz ezzel szembe.

jún. 3. 21:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Hiába is próbálkozol, hetero vagyok. Biztos van valami platform, ahol tudsz ismerkedni hozzád hasonlókkal. Sok sikert.
jún. 3. 22:04
 8/8 anonim válasza:

7 :DDD

Trollllololódj odébb :D

jún. 4. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Melyik teszttel milyen tapasztalatok van? Melyik mutatja ki a leghamarabb a várandósságot?

Sziasztok! 3ból két teszt halvány pozitív, egy pedig inkább negatív Csatolok képet. Tapasztalatairól szerint melyik a legérzékenyebb teszt? 24. ciklusnapon vagyok, kb 9.dpo

Mit csináljak ha a "legjobb barátnőm" elöbb választaná a párját mint engem és ezt szeretettel ki is mutatja?

mármint semmi bajom, hogy őt választaná de semmi se érdekli ami velem kapcsolatos. Mindig csak a párja érdekeit tartja a szeme elött, sose kérdezi, hogy velem mi van és egyáltalán nem érdekelné ha én nem lennék mert meglenne a párjával. Nem vagyok féltékeny nekem is...

Melyik oldal mutatja a legjobb mintát a fogyáshoz?

Úgy értem, mondjuk 2-3 hónapos étrend-és edzésterv. Annyi mindent láttam, hogy kicsit elbizonytalanodtam, melyik lehet tényleg jó és tartós.

Melyik appot javasoljatok arra a célra ami folyamatosan mutatja hogy mennyi RAM és ROM szabad a gépből? Az lenne a legjobb ami minél több adatot...

Be kell hogy ez olyan lenne a jó amit lehet csúsztatni ide oda hogyha takar valamit De az is érdekelne akkor már hogy mi annak a neve ami nem egy applikáció ami mennyi egy mint egy ablak hanem egy csúsztatható valami a képernyőn. Sőt mivel biztos ért hozzá aki erre...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!