Valaki akar ismerkedni?
Figyelt kérdés
19 éves fiú, hobbi szinten rajzolok szeretek filmeket sorozatokat nézni mostanában elkezdtem boxolni, egyenlőre ennyi ha szeretnél többet megtudni írj rámjún. 3. 18:08
1/5 anonim válasza:
Szeretsz boxolni?:)
jún. 4. 22:26
2/5 A kérdező kommentje:
1, igen nagyon jó streszlevezetö
jún. 5. 00:17
3/5 anonim válasza:
Szia! Melyik vármegyében laksz?
jún. 5. 08:02
4/5 A kérdező kommentje:
3, Hajdu
jún. 5. 08:37
5/5 anonim válasza:
Sámson? A Herby is onnan származik és ha jól tudom, most Sümegen él.
jún. 5. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Keresem motorozást kedvelő, motorozni szerető párom. Együtt utazni, kirándulni, kalandot keresni?
Várom üzeneted akár barátként ismerkednél, akár komoly párkapcsolatból. 44F vagyok és természetesen N-t keresek.
Nem akar valami helyes csaj ismerkedni??
Minden hülyeséget félretenni!!!
Vannak itt Veszprém megyei nők akik ismerkednének akár komoly kapcsolat reményében?
Én 45 éves férfi vagyok rendezett egzisztenciám van,káros szenvedélyem nincs. Normál testalkat,172cm magas,rövid barna haj. Fontos hogy tudd mit akarsz az életben és ne legyél molett. Köszi. 😊
25 éves hetero férfiként szeretnék ismerkedni, akár a saját korosztályommal akár idősebb nőkkel(45 éves korig). Siófokon és annak 50km-es körzetében...
Külsőmről 191 cm magas, rövid barna hajú, kék szemű férfi vagyok átlagos testalkattal. Hasonló tulajdonságokkal rendelkező társat keresek. Fontons számomra a kölcsönös tisztelet, inteligencia, a humor és hogy jól el tudjunk beszélgetni. Köszönöm hogy elolvastad.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!