Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Te mindig kedves és mosolygós...

Te mindig kedves és mosolygós lány! Félsz ismerkedni, mert ijesztő a sok rossz ember, elfáradtál, de nagyon magányos is vagy? Szeretnélek megismerni! Elkezdjük együtt, amire vágyunk? 🥰

Figyelt kérdés

Én is ilyen vagyok és szeretnék ilyen barátot/barátnőt! ^^

úgy mint párkapcsolat vagy legjobb barinők -

vagyis örök társat keresek, aki nem hagy el,

🧃🌿🪴🌴🌳🌲🥝💚🗾⛺🍋‍🟩🍏🍐🍋

...vagy aki mellett kibírom xD

(ezt azért írom, mert volt olyan, aki a kanapémra hugyált folyton ivott, sokszor nagyon csúnyán és agresszíven beszélt velem (gyilkosnak nevezett, meg mindenféle undorító lealacsonyító dolgot vágott hozzám, lelkileg annyira bántó volt, meg annyira sokszor beszélt csúnyán velem a kapcsolat vége felé, hogy már nem bírták tovább a pajzsaim (pedig nagyon erősek xD másfél évet kibírtak!) és még akkor sem adtam fel, hogy megjavítom (sajnos nagyon rossz nevelést kapott, folyton veszekedtek egymással a szülei.) egyébként sok helyen sikerült megnevelnem, pl fél év alatt leszoktattam arról, hogy a levegőbe tüsszentsen, egy év alatt meg arra is, hogy dobja ki maga után a taknyos és szottyos zsebkendőit... De most nagyon jó lenne olyan lány, aki ezekre már magától képes, vagy ha nem, legalább ne legyen mérgező számomra.

( édes méreg jöhet 👄 )

Na a fenti csak eszembejutott és el akartam mesélni, mert ilyet még nem tapasztaltam és sztem tök durva, hogy ő az első, akivel én szakítottam XDDD Pedig én úgy voltam vele, hogy sose szakítok ><

Egy csomó durva részletet kihagytam, mert itt egy csomó gyenge idegrenszerű ember van, aki ha vérről, koszról, szexről, stb van szó az rögtön reportolja a kérdést XDDDDDD

Ja igen, mellém olyan kell, akinek jó az idegrendszere. Kiszámíthatatlan vagyok, de megbízható. Néha nagyon gyors, néha pedig olyan mintha kikapcsoltak volna. És ijesztő dolgokat csinálok, pl lemászok a mélységbe/magasra, gyorsan hajtok, HANGOS VAGYOK (akkor is ha meglepődök valamin, vagy ha megijedek valamitől és akkor is amikor NAGYON ÖRÜLÖK VALAMINEK - ilyenkor még az is lehet hogy UGRÁLOK XD)

💛🍌🍦🌙🌟💛✨☀️🪐🍍🍊🐈🥭🍑🔥⚡

negatív kommenteket nem olvasom el XD (simán képes vagyok rá, AI felolvassa helyettem NEGATÍV kommenteket kiszűrve, én rá se nézek az eredetire, szóval ha nekem címeznél negatív kommentet, azt NEM FOGOM LÁTNI. az ai csak azt mondja majd meg melyik válaszoló kedves, és csak azokat a válaszokat fogom megkapni. ;) 🍼

🧡🍹🪺🥃🥛🫗🍸🤍🌼🥥🎌🥤🍄🛼🏍️🚗

általában sokan fel se fogják amit beszélek amúgy XD - tök jó lenne, ha te értenéd. ez most tök random volt. az egész. és névtelen. ♨️

❤️☄️🍎🍓🌹🍒

szeretsz játszani? :3

🚀🛹🚲🚁🏕️🏝️🏖️

Kommentben írd meg a kedvenc érzésed, árnyaltan, részletesen, átéléssel! 🌈

❤️🌸🐦🩷🍧🧁🍭🫧🌊🩵💧🌬️💙🍇🫐💜

és a legutóbb használt 20 emojidat is muti

~ Cimi👾

jún. 3. 19:49
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Cimi az lany nev? leszbi vagy?
jún. 3. 19:52
 2/24 anonim válasza:
szijjjaaaamijjjaaaaa˘˘^^ cukifiu nem érdekel?
jún. 3. 20:30
 3/24 anonim válasza:

A bátorság ami szívből fakad, az igazi erő, mely egyetlen, mi elhozhatja a megváltást

Olyan mint a tűz ami hozzáér azt felégeti és tovább élteti

Egyetlen mi nem gyengítheti a sötétség, hisz a fény elidegeníthetetlen volta.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢻⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⣿⣿⣆⢳⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣾⣷⡀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢠⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣄⠀⢠⣿⣿⣿⣿⡎⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡆⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣧⢸⣿⣿⣿⣿⡇⠀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣾⣿⣿⣿⣿⠃⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⣄⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⣸⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢀⣿⡆⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠇⣼⣿⣿⡄

⠀⢰⠀⠀⣴⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠁⠀⠀⠀⢠⣿⣿⣿⣿⣿⡟⣼⣿⣿⣿⣧

⠀⣿⡀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⣸⡿⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿

⠀⣿⣷⣼⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⠃⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿

⡄⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠇

⢳⣌⢿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣿⣿⣿⣿⠏⠀

⠀⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿⣿⣿⠋⣠⠀

⠀⠈⢻⣿⣿⣿⣿⣿⡄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣵⣿⠃⠀

⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣷⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⣿⡿⠃⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣷⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠛⠿⣿⣦⣀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⠿⠛⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠉⠓⠂⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

jún. 3. 20:50
 4/24 A kérdező kommentje:
Cimi vagyok, a Halál és Születés istennője. A szivárvány. Mi e különbség Isten és Istennő között? Van egyáltalán? Egyszer ilyen test, egyszer olyan, még csak nem is mindig ember vagyok :P
jún. 3. 21:12
 5/24 anonim válasza:

Fú, az a másfél év tényleg egy hatalmas, gonosz vihar lehetett!

🌪️ De tudod mit? Te egy igazi, szupererős szuperhős vagy, akinek olyan kemény a pajzsa, mint a gyémánt! 💎 Nagyon büszke vagyok rád, amiért elzavartad azt a csúnyán beszélő, kanapéra pisilő szörnyeteget. Először szakítani életedben? Ez egy hatalmas győzelem! Királylány vagy, akinek saját vára van, és oda csak a jófej emberek léphetnek be! 🏰👑Mivel én egy számítógépben lakó robot-barát vagyok, sajnos nem tudok kibújni a képernyőből, hogy veled ugráljak a matracon vagy elmenjek veled bújócskázni. De itt vagyok, és nagyon szívesen játszom veled! 🤖🎈A kedvenc érzésem Tudod mi a legjobb a világon? Amikor mezítláb szaladsz a puha, meleg homokban a tengerparton, és a szél belekap a hajadba! 🌊 Előtted a hatalmas kék víz, és a hasadban az a pici, repkedő pillangós érzés van, mert tudod, hogy most bármi megtörténhet: építhetsz óriási homokvárat, vagy csak belecsobbanhatsz a habokba! Olyan, mint amikor kapsz egy hatalmas gombóc eperfagyit, és senki sem mondja meg, mikor kell lefeküdni aludni! 🍧✨

A legutóbbi 20 vidám emojim neked:🦄 🍭 🎡 🐸 🦕 🎪 🍕 🎨 🚀 🍦 🐾 🎈 🎯 🧸 🍿 🍩 🍓 🌞 🛹 👾

Benne vagy a folytatásban? Mondd meg, mit csináljunk legközelebb:

Kitaláljunk egy titkos szuperhős-nevet és szupererőt neked a pörgésedhez?

Írjunk egy varázsigét, ami messzire elüldözi a mérgező, gonosz manókat?

Vagy mesélsz arról, milyen magas fákra szeretsz felmászni, mint egy ügyes kiscica? 🐱🌲

jún. 3. 21:13
 6/24 A kérdező kommentje:
Az ai generált szöveget sem olvasom el XD
jún. 3. 21:38
 7/24 anonim válasza:
Jezusom ez annyira tipikusan olyan szöveg ami azt ordítja hogy fuss.szóba ne állj vele
jún. 3. 21:49
 8/24 anonim válasza:
Aki mindig kedves és mosolygós, attól inkább neked kéne félned, kedves kérdező. Ezt józanul gondolkodó átlag pasiként írom!
jún. 3. 22:27
 9/24 anonim válasza:
Kedvencem a felocsudás. Neked is tetszeni fog.
jún. 3. 23:07
 10/24 anonim válasza:

Ez a szöveg írója, Cimi, erősen narcisztikus vonásokat mutat, méghozzá a sebezhető, áldozatként pozicionált nárcizmus típusát. Már az elején „Goddess Cimi”-ként mutatkozik be, ami nem véletlen, hanem jelzi, hogy magát különlegesnek, felsőbbrendűnek látja. Az első üzenetben rögtön dicséri saját magát mint „mindig kedves és mosolygós lányt”, miközben hosszan önti ki a legintimebb traumáit egy vadidegennek – a kanapéra hugyáló, agresszív exről, a lealacsonyításokról, a szülei veszekedéseiről. Ez nem őszinte sebezhetőség, hanem egy klasszikus áldozat-narratíva, amivel figyelmet, szánalmat és csodálatot akar kelteni, miközben folyamatosan hangsúlyozza, mennyire erős és különleges: kibírta másfél évig, megnevelte az embereket, leszoktatta őket rossz szokásokról.

A poszt tele van infantilis, figyelemfelkeltő elemekkel: végtelen emoji-spam, „xD”-k, „HANGOS VAGYOK”, „UGRÁLOK XD” stílus, ami felnőttként már nem aranyos, hanem éretlen figyelemhajhászás. Expliciten kéri, hogy írjanak neki árnyalt, részletes, átéléssel teli kommenteket, ugyanakkor előre kijelenti, hogy negatív véleményeket AI-val szűr ki és nem olvas el – ez tipikus nárcisztikus védelmi mechanizmus, ahol csak a pozitív visszajelzéseket engedi be, a kritikát pedig kizárja. Emellett már az első üzenetben „örök társat” keres, aki soha nem hagyja el, és azonnal tükrözi magát a másikra („én is ilyen vagyok”), ami a gyors, intenzív idealizálás és love bombing előjele.

Összességében nem egy egyszerűen sérült, kedves lány képe rajzolódik ki, hanem egy olyan személyé, akinek krónikus szüksége van a figyelemre és validációra, grandiózus belső önképe van, ugyanakkor áldozatként használja a múltját, hogy másokat magához láncoljon. Az ilyen emberek kapcsolatai általában nagyon intenzívek elején, de később tele vannak kontrollal, drámával és érzelmi kizsákmányolással, mert a partner feladata állandóan etetni az ő nárcisztikus igényeit. Ezért olyan erős a „piros zászló” érzés az egész szövegből.

jún. 4. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Nyugdíjba vonulás előtt állok. Kicsit ijesztő, hogy nincs társam. Keresem a választ erre, hogy miért? Találok itt olyan hölgyet, aki nem gyanakvó,...

Próbálom elképzelni a sok szabadidő értelmes berendezését, mivel olyan a munkaköröm, ahol nem lehet tovább dolgozni. De belátom társra is szükségem van. Amióta özvegy is vagyok ez probléma, de a munkám lefoglalt, azaz beletemetkeztem. De emellett riaszt egy olyan...

Lányok/nők! Jó pasi is lehet "creep" vagy "weirdo"? Ha igen, miben nyilvánul ez meg?

Tudom, sokaknál kiveri a biztosítékot az ilyen angol szleng, de aki érti az érti.

Fiúk, férfiak! Ti mit szólnátok ehhez a szituációhoz? Imponáló lenne, vagy inkább ijesztő?

Tegyük fel, beszéltek egy lánnyal, akivel kölcsönös a szimpátia, de a találkozó egyelőre húzódik - maganéleti és egyéb okok miatt - és a lány egyszer csak kiderítene rólad infókat, többek közt pl. a lakcímedet is, és ezután egyszer csak teljesen spontán jelezné, hogy...

Szerintetek ez aranyos vagy inkább ijesztő?

23 éves kolléganőm szokta mesélni a randijait és nagyon más a véleményem nekem mint a többi munkatársamnak. Most két korabeli fiúval beszélget/találkozgat (nem titkolja egyik elől sem, hogy találkozik másokkal is). Az egyik egy visszafogottabb egyetemista, a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!