Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt jó pasik 28 - 40...

Vannak itt jó pasik 28 - 40 között?

Figyelt kérdés
Jó nő vagyok és ismerkednék. Hogy miért pont itt, nem tudom, nincs kedvem most a Tinderhez :D Nem akarok ismerősökbe botlani.

júl. 6. 20:13
1 2
 11/17 anonim válasza:

Mindenkinek más a jó pasi. Figyelmes, elegáns, jóképű, kifinomult, intelligens, szexy, vonzó, stb...

Magamat nem tartom jó pasinak, mégis a visszajelzések mindig pozitívak, ha nem csak a kép alapján krll dönteni.

49/F

júl. 7. 06:15
 12/17 anonim válasza:
Azt mondjuk írhatnád, hogy hova valósi vagy.
júl. 7. 14:54
 13/17 anonim válasza:
Attól függ; neked mit jelent a "jó pasi"?
júl. 7. 15:28
 14/17 anonim válasza:
Kérdező, általánosságban mi alapján mondod valakire, hogy "jó nő"?
júl. 7. 16:00
 15/17 anonim válasza:

Jó pasik nem ugranak így csettintésre. Nem tépnek sorszámot.

Szóval, engem keresel, de én meg nem téged.

F/33

júl. 7. 19:31
 16/17 anonim válasza:
Itt vagyok. 32/F
júl. 7. 21:03
 17/17 anonim válasza:

Van itt minden. Csak majd kiderül, hogy a kérdező bőven átlag alatt van

munkatapasztalatban,

IQ szintben,

iskolázottságban,

őszinteség terén,

egészségi állapotban és kinézetben (#elhízás),

függetlenségi faktorban (értsd: van már gyereke)

júl. 7. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem értik a pasik a különbséget a motiválás és a beszólogatás között?

Próbálok újra nekiállni sportolni, felszedtem kb 5kg-t ami nagyon zavar és sokszor szomorú vagyok miatta. Párom felajánlotta hogy edzünk együtt ami nagyon sokat segít és nagyon örülök neki. viszont nem érti meg hogy ha nme jön össze az edzés vagy eszek csokit stb egy...

Pasik! Ha választanotok kellene párkapcsolatra egy átlagos külsejű, jószívű nő és egy feltűnően csinos, önző nő között, akkor melyiket választanátok?

Bevallom, én inkább önző, feltűnően csinos nőt választanám, és fogom is választani, ha úgy alakul az életem. Valahogy a szexualitás is vonzóbbnak tűnik egy "rosszlánnyal. Élethűbbnek tűnik, ha egy ilyen csajszi kéri, hogy fenekeljem el, mintha egy "jó lány" kérné ezt,...

A harmincas normál pasik hamarosan tarolni fognak a fiatal gen z pipik között?

A gen z-sek totál semmirevaló generáció, figyelemzavaros kis tiktokhuszárok, akik egy három másodperces videót se tudnak végignézni, és semmi kitartás sincs bennük. A munkahelyen ezért aztán szépen buktáznak majd, képtelenek lesznek karriert építeni, mert...

A "havervagy" nevű barátkozós rendezvény facebook-os képei között miért láthatóak kivétel nélkül csak 30-40-es aputestű pasik és kiélt fejű nők?

Én 31 éves vagyok, de vékony és alacsony és mi van ha azt mondom, hogy barátkozni szeretnék, de az életkoromhoz képest fiatalabbakkal (külsőm alapján is) és nem érzem magam komfortosnak, hogy túlkoros kiélt nőkkel/férfiakkal bratyizgassak miközben jobban érzem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!