Valaki beszélgetni? 30N
Figyelt kérdés
Főleg 30-as pasik :) Magányos vagyok mostanságjúl. 7. 21:42
1/18 anonim válasza:
Nekem lenne. Bár úgy se írsz vissza.
júl. 7. 21:59
2/18 anonim válasza:
Szívesen ismerkednék. :) 32/F
júl. 7. 22:01
3/18 A kérdező kommentje:
Vissza fogok mindenkinek, de új regisztráló vagyok, és csak 15 percenként küldhetek levelet. Erre már nem emlékeztem az ősi gyakori kérdésekre írós tinikoromból, bocsi (:
júl. 7. 22:07
4/18 anonim válasza:
Ha gondolod írj, ha a kor nem akadály, bár tutom/láttam, mit írtál ki. (F44)
júl. 7. 22:18
5/18 anonim válasza:
Bár én már 40 vagyok de ha megkeresel örömmel veszem :)
júl. 7. 22:26
6/18 Gézu5 válasza:
Én picit több vagyok, de pötyögj bátran.
júl. 7. 22:52
7/18 anonim válasza:
Ha még aktuális írhatsz.
33F
júl. 8. 02:53
8/18 A kérdező kommentje:
Látod első írtam neked, de te inkább hisztikézel, kár volt rád pazarolnom azt az 1 üzit :D
júl. 8. 09:06
9/18 anonim válasza:
Ha még nem sokalltál be, akkor én is szívesen beszélgetek veled.
júl. 8. 09:58
10/18 anonim válasza:
Én is szívesen beszélgetnék.
júl. 8. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
41 éves komoly gondolkodású nő vagyok.
Szeretnék ismerkedni korombeliekkel vagy idősebbekkel max. 50 éves korig.
Valaki beszélgetni?
Nehéz a mai világban higgadtak maradni, nagyon sok információ zúdul ránk. Tartsd is a tempót, ne maradj le, de ugyanakkor szűrni is tudni kell. Szeretem a nyugalmat, a természetet, az emberi beszélgetéseket. Könyvek, filmek, politika, AI, pszichológia... Annyi...
Unatkozok
Valaki beszelgetni?
Unatkozok Valaki beszelgetni? Meleg vagyok passziv Barmilyen beszelgetes lehet 17/f
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!