Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkednék Budapesten vagy...

Ismerkednék Budapesten vagy környékén élő kedves, vidám természetű őszinte hölggyel, aki elsősorban komoly kapcsolatban gondolkodik. Vannak még rendes, tisztességes társkereső hölgyek?

Figyelt kérdés
45 éves dolgos, hűséges és kiegyensúlyozott életet élő férfi vagyok. Imádok kirándulni, sportolni. Ha fontos számodra a bizalom, a nyugalom, az emberi értékek és szeretnél megismerni egy normális, életvidám férfit, akkor írj bátran.
júl. 8. 14:51
 1/10 anonim válasza:
Szia! Gyermektelen vagy?
júl. 8. 15:08
 2/10 anonim válasza:
Nincsenek. Elfogyott mind.
júl. 8. 15:21
 3/10 anonim válasza:

Én nem ismerek ilyen hölgyeket.

Neked sok sikert, kitartást és acél idegrendszert kívánok!

júl. 8. 15:24
 4/10 anonim válasza:
Milyen korosztálynak íródott a kérdésed?
júl. 8. 15:49
 5/10 anonim válasza:
Nekem van egy csemetém, ha ez nem akadály itt vagyok.
júl. 8. 16:18
 6/10 anonim válasza:
A korosztályodban már nagyon kevés a kedves nő. Hormonális okokból. Itt bukik a dolog. Komoly kapcsoltra vágyót még találni, nagy ritkán még akár rendes tisztességest is. Ezt mind egyben viszont...., ha létezik is foglalt.
júl. 8. 16:44
 7/10 anonim válasza:
Milyen sportot űzöl?
júl. 8. 18:56
 8/10 anonim válasza:
Bp hány km-es körzete jöhet még szóba? Te hányadik kerületbe laksz?
júl. 8. 21:20
 9/10 A kérdező kommentje:
2,3,6-os! Köszönöm a válaszokat, tudom hogy nincs könnyű dolgom, de még nem adom fel 🙂
júl. 9. 09:23
 10/10 anonim válasza:
Nekem szimpatikus volt, amit írtál magadról, így érdekelne a bemutatkozásod többi része is. Azt gondolom, megfelelek az eddigi elvárásaidnak is.
júl. 11. 11:37

További kérdések:

Vas megyéből/ Körmend körül valaki ismerkedni?

180 cm, vékony sportos alkatú vagyok. 26N

Ismerkedős poszt! Olyan aktívot keresek akinek bejön egy szőrös 21 éves srác Hátha,?és ha lehet itt ilyen Ismerkedős poszt!:D

Sziasztok mint írtam ismerkednék! Budapest vonzás körzetében lakók! Passzív,vékony,szőrös! Ha valakinek ez be jön akkor mindenképp írjon:) ha fiatalok 18-30 között írnak az jó! De ha nincs ott jelentkező akár kicsit idősebb is lehet!

Egy lányt keresek, kis aranyos babám akad itt?

Bárhol rátalálhat egy hozzá valóra az ember, ugyhogy gondoltam kiírom. 25 vagyok Veszprém megyei, kicsit nagyobb távolság se zavar ne azon múljon a kapcsolat lehetősége. Beszélgetés közben megismerjük egymást nem írok regényeket.

Kedves nők, vannak itt biológusok? F/48

Jogászként ismerkednék velük, nem hátrány, ha vörös hajú :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!