Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan hölgy, akàr...

Van itt olyan hölgy, akàr gyerekekkel, aki szivesen èlne, dolgozna Hollandiàban ès együtt èlne egy 60-as emberrel? Lakàs, ès minden segìtsèg biztosìtva lenne. Kor 45-ig.

Figyelt kérdés

júl. 15. 08:44
1 2
 1/19 anonim válasza:
max ha impotens, nem tud, nem is akar szexelni a papa
júl. 15. 08:50
 2/19 anonim válasza:
Szerintem nem gond a szex sem, de 45 alattit biztos nem fog találni. Jóval könnyebb lenne a korosztályában. Ott már kapósak a férfiak, mert kevesebben vannak.
júl. 15. 08:58
 3/19 anonim válasza:
50+-os nőnek nem kell már egy 60-as férfi, nemhogy 45 alattinak!
júl. 15. 09:01
 4/19 anonim válasza:
Szívesen élnék és dolgoznék Hollandiában, de nem egy 60-as bácsival.
júl. 15. 09:06
 5/19 anonim válasza:
Itt sztem nem, borsodi falvakban lenne érdemes körbenézni (anno volt ez a hírverés, ahol a nyugger korú polgármesternek sikerült becserkésznie egy cigány 18 éves, már gyerekkel rendelkező kiscsajt).
júl. 15. 09:15
 6/19 anonim válasza:
Amúgy rendes tőle, hogy ilyen idős fejjel is bevállalná egy gyerek nevelését.
júl. 15. 09:24
 7/19 anonim válasza:
Konkrétumok?
júl. 15. 09:25
 8/19 anonim válasza:
Az ilyen önzetlen gyermekszerető emberek miatt érdemes ide felnézni. Ritka kincs a mai világban.
júl. 15. 09:29
 9/19 anonim válasza:
Egy 60-as pasasnak nem hiszem hogy minden álma a gyereknevelés, csak azért kell gyerekes nő neki, mert hozzá képest fiatalabb, csinos ámde gyermektelent nem talál!
júl. 15. 10:26
 10/19 anonim válasza:

Mik a lehetőségek kinti munkára?

Nem beszélek sajnos hollandul.

23/N

júl. 15. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Rendszeres hasís szívó, füves férfival milyen együtt élni?

Olyan nőkre vagyok kíváncsi, akik marihuána/hasís szívó/fogyasztó férfival élnek/éltek együtt. Itt most nem heti egy jointra gondolok, hanem heti több alkalom. Majdnem napi szintű fogyasztókkal.

Szerintetek normális az hogy 5en élünk együtt egy házban? Tudtok ajánlani normális szállást Hollandiában?

Párom és én, haverunk anyja és pasija. Úgy nem is lenne gond,de napi szinten valamin veszekednek,a pasi iszik (dugivo,hozzáteszem)mert máshogy nem tudja elviselni a párját. Elég szomorú, nem megoldás ez ugy gondolom,párom szerint el lehet viselni, de látom rajta h öt...

Mennyire igaz, hogy Nyugat Európában már elviselhetetlen együtt élni az arabokkal és feketékkel?

A hírekben és fórumokon olvasom azt,hogy nem tudnak beilleszkedni az európai társadalomba,a nőket tárgyként kezelik és szaporodnak,mint a nyulak,ezért pár év múlva jó pár Nyugati országban többségben lesznek. Mi igaz ebből? Illetve a fehér nyugatiak mit gondolnak az ott élő nem fehér lakosokról?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!