Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol találhatok olyan hölgy...

Hol találhatok olyan hölgy partnert (akár az ország bármely pontjáról), akinek a párkapcsolatban a lelki és spirituális kapcsolódás a legfontosabb?

Figyelt kérdés
62 éves vagyok, de lélekben teljesen fiatalos, érdeklődő és fizikai állapotomat tekintve is aktívan sportoló (174 cm / 72 kg, jelenleg a tenisz a fő hobbim).
aug. 5. 05:36
 1/9 A kérdező kommentje:

Kis pontosítás :)

Igaz, hogy a lelki/spirituális fejlődés cél a legfontosabb az életemben, de ez nem jelenti a testiség, az érzelmek, érzékek elfolytását.

Egy olyan hölgyet keresek az ország egész területéről, akivel nemcsak a hétköznapokat, hanem a mélyebb belső élményeket is megoszthatjuk. Szeretem a szexualitás és a testiség finomabb, lelki oldalát megélni – számomra a párkapcsolat nem csupán megszokás, hanem a közös fejlődés terepe is.

A testiségben nyitott gondolkodású vagyok: enyhe biszex beállítottságom mellett annak a fajta nyitott kapcsolatnak vagyok a híve, amelyben a párommal közösen, egymást támogatva keresünk és élünk meg külső partnerekkel is örömteli, érzéki élményeket.

Elfogadó és közvetlen alkat vagyok, az életre mint folyamatos tapasztalásra tekintek.

Ha megszólítva érzed magad, és számodra is fontos a szintlépés a lelki-szellemi és testi kapcsolódásban, szívesen ismerkednék veled Privát Üzenetben!

aug. 5. 05:40
 2/9 A kérdező kommentje:
JAV: elfojtását :)
aug. 5. 05:46
 3/9 anonim válasza:
Te már évek óta 62 éves vagy. :D
aug. 5. 12:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Lassan öregszem :)
aug. 5. 13:16
 5/9 anonim válasza:
Olyat még nem olvastam hogy 62 vagyok de 80-nak érzem magam mivel megviselt az élet és a betegségek. Mindenki fiatalosan, sportosan fekszik a parcellában.
aug. 5. 13:54
 6/9 anonim válasza:

A privátra: ahogy olvasgatom, többen is felismernek. Nyilván mert velük is valamikor beszélgettél privátban valamennyit, ill. nem sok "62" éves van itt változó felhasználónévvel, de hasonló és ismétlődő tartalmakkal.

Onnan tudod, hogy megöregedtél, hogy a gyertyák már többe kerülnek, mint maga a torta!;)

aug. 5. 14:34
 7/9 anonim válasza:

5. 👍

Nagy divat most az örök fiatalság...

aug. 5. 17:37
 8/9 anonim válasza:
Imádom az ilyen az 50 az új 30 cikkeket. Miközben rengeteg ötvenes fekszik a feltámadunk felirat közelében.
aug. 5. 18:39
 9/9 anonim válasza:

Sajna a baj hogy senki se az adott kérdés megoldására válaszolt.

Szegény kérdező nem kapott érdemleges jelentkezőt választ.

Azért itt hozzáfűzném én 50 éves vagyok, elemi nyers erő és kitartás az ami miatt jól birom a fizikai megterhelést, munkát stb stb.

De basszus néha úgy gondolom 70 vagyok a fákdalmaim alapján. Váll, hát, izület(gondolom) néha szinte minden is fáj. Az akaraterő és a tenni akarás ad az embernek erőt.

Bocs kérdező hogy ez a komment se hozza meg a várt választ.

tegnapelőtt 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Aggodalomra adhat okot, ha a párom a szomszédasszonyával annyira jóban van már, hogy együtt mennek virágot hozni is? A szomszédasszonyának van...

Velem túl gyorsan lezárja a telefonbeszélgetéseket, de azért még szokott kezdeményezni találkozókat. Előfordult, hogy hiába beszéltünk meg találkozót, rendszeresen "elfelejtette". Még az exe is képben van időnként.

Pasik! Volt már, hogy egyből kimondtátok a "szeretlek" szót a párotoknak, ahogy jött az érzés, hogy szeretnéd kimondani?

Pár napja beszélgettem erről a chatgpt-vel, és ezt írta, kicsit összevontam a válaszait, mert ez több kérdésből tevődött össze, és hogy itt a kérdés alatt akkor lehetnek ugyanott az összetartozó szempontok szövegei. Amit legalul ír, arra külön is rákérdeztem előtte,...

Sajnos egy jó ideje fent vagyok Tinder, bumble, és társain viszont nem kapok sok "követést", ez miért lehet ?

Már cseréltem profilképet, bio szöveget változtatom hetente, de egyszerűen semmi. Velem lehet a baj vagy más is tapasztalt valamit ? Én 24 éves, sporots, átlagos srác semmi japizáns full általános. Velem lenne a baj vagy mi?

A nők tényleg elhiszik, hogy új fajta kapcsolódás lesz férfi és nő között?

A nők tényleg elhiszik a feminizmus egyik legnagyobb hazugságát, hogy új fajta kapcsolódás lesz férfi és nő között? Tényleg elhiszik, hogy ebben ők a szegény áldozatok? Tényleg úgy gondolják, hogy a férfiakat érintő rengeteg igazságtalanság, shaming, bodyshaming,...

Vajon miért van az, ha rágondolok, neki is pont akkor jutok eszébe?

Van az életemben valaki, akivel szerintem mindig is volt köztünk vonzalom, de egyébként barátok vagyunk. Azt nem tudom ő hogyan érez irántam de most nem is ez a lényeg. Nem beszélünk egyfolytában. Viszont amikor eszembe jut, mindig mondja, hogy pont ma jutottam...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!