Nagy fenekű roma lányok Tiszafüred Füzesabony környékéről ismerkedni?
Figyelt kérdés
Akár barátság (extrákkal vagy anélkül), akár laza, akár komoly kapcsolat céljából?aug. 5. 15:31
1/2 anonim válasza:
Németh Dóra pont ilyen volt Füzesabonyban, de sajnos már felköltözött Pest mellé és munkát vállalt a Samsungnál. 😤
aug. 5. 19:24
2/2 anonim válasza:
te is roma vagy?
tegnap 09:17
Kapcsolódó kérdések:
A Tisza-tó legjobb strandjai?
A Tisza-tó környékén melyek a legjobb strandok? Elsősorban szabadstrandra gondoltam. Szeretnék olyan helyre menni, ahol nincs hatalmas tömeg, van jó vízpart a fürdéshez és nyugalom a napozáshoz. Vagy pl. a Tiszafüredi szabadvízi strand a legjobb választás? Fiúk ti...
Lenne olyan fiatal (de azért nagykorú, vagy legalábbis nem büntetendő) roma lány Tiszafüred-Füzesabony-Kál vagy Budapest környékén, aki...
Semmi szex vagy intimitás nem szükséges, csak érezzük jól magunkat, mint ha együtt lennénk. Esetleg ölelés, kézenfogva séta, meg beszélgetnénk, esetleg beülnénk valahová.
Na, akkor Agregator volt tiszáéknak a Tiszafüredi összejövetelen, avagy a WC hálózatáról ment a Áram?
Ha a környéken horgásztam volna, biztos tudnám, de nem ott voltam.
Tiszafüred környéki lányok, ismerkednétek egy Sopron környéki pasival kapcsolat céljából?
Imádom azt a környéket, az utazás meg nekem nem gond. A mai technikai eszközök mellett meg már nem olyan vészes hét közben távol lenni egymástól.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!