Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Magyarországon élő, ázsiai...

Magyarországon élő, ázsiai származású lányok, lenne kedvetek ismerkedni?

Figyelt kérdés
Barátkozás, vagy akár párkapcsolat céljából.
aug. 19. 21:02
 1/9 anonim válasza:
Gondolod hogy a magyarországon élő ázsiai lányok fenn vannak a gyakorin?
aug. 19. 22:58
 2/9 anonim válasza:
India Dél-Ázsiának számít
aug. 20. 01:15
 3/9 anonim válasza:
Társkeresőkön simán lehet találni. Sőt egyre többet. Ha kiszűröd a csalókat akkor simán összejöhet. Nekem sikerült.
aug. 20. 11:04
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 elárulod, melyik társkeresőn sikerült?
aug. 20. 11:43
 5/9 anonim válasza:
Randivonal
aug. 20. 13:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
aug. 20. 13:12
 7/9 anonim válasza:
Szívesen!
aug. 20. 13:16
 8/9 anonim válasza:
Facebook társkeresőről húzogattam egy filipino milfet. mondjuk igaz egy helyen is dolgoztunk :D
aug. 20. 15:14
 9/9 anonim válasza:
Munkahelyen ismertem meg egy indiai lányt. Egyelôre minden rendben. ;)
aug. 24. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Magyarország lakosságán belül meddig alkottak jelentős részt az ázsiai (szibériai, közép-ázsiai) származásúak?

A magyarok a 9. század elejéig az Uráltól keletre, Nyugat-Szibériában éltek, onnan egy jó részük a nyugati oldalra, a Volga vízgyűjtő területére költözött. A magyarok egy csoportja pedig a kelet-európai sztyeppén át a Kárpát-medencébe települt a 9. század végén. A mai...

Külföldi származású vagy félvér, Magyarországon élő lánnyal, nővel ismerkedék. Elképzelhető, hogy van az oldalon?

40-es, fiatalos, helyes pasi vagyok. De inkább derítsd ki. :) A hülyeségek elkerülése érdekében csak privát üzenet.

Az Európában?

Magyarországon? Olvasható őrtorony kiadványok rajzaiban miért van több Ázsiai és Afrikai származású ember mint fehér Európai?

Ha Magyarországon megyek valamilyen várost, falvat megnézni és szállást illetve ételt kérek emberektől, azt hogyan tegyem? Kedvesek az ázsiai származásúkkal?

Tippeket szeretnék! Hol van erre lehetőségem, melyik vidékeken, kikkel? Magyar állampolgár vagyok, de gyakorlatilag lakóhelyemen kívül nem ismerem az országot. Mondjuk Kínát sem... - onnét származnak az őseim. Vietnamba (Hoi An, Ben Tre, Ha Noi, Sai Gon, Hue, My Son)...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!