Szeretnék ismerkedni végre valakivel?
Szia Károly. Őszinte, építő jellegű kritika jöhet?
Ez egyelőre még semmi. A kedvesség fontos, nálam egyenesen feltétel, de csak ennyi bemondásra még nem lenne elég nálam (gondolom nem engem keresel, de csak a magam nevében nyilatkozhatom :) )
Jó lenne tudni a korodat, mert az egy fontos tény, az emberek általában adott korcsoportban keresnek.
Emellett számomra fontos lenne valamilyen "kapaszkodó". Valaki egyszer leírta, hogy ő animés, repültem a privát levelezésekhez :D
Ugyanúgy, ha te mondjuk zenélsz, DnD-zel, festesz, focizol, vonatrajongó vagy, állatkertben dolgozol stb. stb. az mind érdekes téma. Arra valaki azt mondja, hogy "azta, ez engem is érdekel, szívesen beszélgetnék róla"
Nem szeretek embereket dolgokhoz hasonlítani, de talán itt segít: valószínűleg te sem olvasnál el egy vastag könyvet, aminek üres és szürke a borítója, szerepel rajta az író neve meg egy szimpla "ez egy jó sztori" ajánlás tőle.
De ha ugyanennek a könyvnek meg van szerkesztve a borítója (rajta karakterek, jelenetek, vagy bármi hasonló), a leírásban szépen össze van írva, hogy ez itt egy krimi/fantasy/thriller/bármi, dióhéjban összegezve a konfliktust, na az már kelendőbb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Volt már hogy ismerkedtem valakivel de végül nem lett randi. Azért is gondoltam hogy talán nem lenne gáz.
Kérem, hogy csak komoly, segítő szándékú válaszok érkezzenek. Köszönöm.
Megismerkedtem a pasival egy tàrskereső oldalon,viszont külföldön él. Elmondàsa szerint, szeretne jobban megismerni engem, szimpatikusak is vagyunk egymàsnak és talàlkozunk a hònap végén és mondta,hogy ha minden jòl működne közöttünk akkor hajlandò lenne,akàr többet...
Akár férfi-női oldal is érdekel, főleg inkább a fiatalabb 30 és az alatti személyek válasza érdekelne. Amit alapból kiemelnék, hogy ápoltság, tiszta ruha megvan, szóval egy bizonyos szint feletti "kivetnivalókra" gondolnék.
Ráírt valaki. Állítólag csak kíváncsiságból írt vissza neki. Azt írta neki pl hogy nincs senkije.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!