Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Budapesti vagy Budapest...

Budapesti vagy Budapest környéki vékony alkatú lányok/nők lenne kedvetek ismerkedni? F/30

Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire van esély arra, hogy itt bármi is alakulhat, de gondoltam egy próbát megérhet.

aug. 28. 15:01
 1/2 anonim válasza:
Ez a legfontosabb, hogy vékony legyen? 🤣 Sekélyes bal🌳sz
aug. 28. 20:33
 2/2 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, sportos testalkattal, nekem írhatsz :)
aug. 28. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Hippi/goa stílusú, leginkább budapesti lányok, ismerkednétek hasonló stílusú férfival? 30/F

Arra gondolok, akik szeretik a spirituális tevékenységeket, elvonulásokat, ilyesmi jellegű fesztiválokat, zenéket meg úgy összességében a szabad életérzést. ☮️ Leginkább olyasmi helyekről öltözködnek, mint pl. a Lotus Shop, Cserépváros, stb.🌻 Magamról kezdteben...

Ismerkedünk egy hosszú távú kapcsolat reményében? Bemutatkozás lent: 22F vagyok és nőkkel szeretnék ismerkedni.

Szia, Pesten fogom megkezdeni a mesterimet szeptembertől és szeretnék megismerni valakit hosszú távú kapcsolat reményében. Felszereltség: - nem dohányzó tüdő, néhai kardiózással tarkítva - a veséim épek mert nem iszom alkoholt de a sok zero cola tuti...

Ismerkednék Budapesten vagy környékén élő kedves, vidám természetű őszinte hölggyel, aki elsősorban komoly kapcsolatban gondolkodik. Vannak még...

45 éves dolgos, hűséges és kiegyensúlyozott életet élő férfi vagyok. Imádok kirándulni, sportolni. Ha fontos számodra a bizalom, a nyugalom, az emberi értékek és szeretnél megismerni egy normális, életvidám férfit, akkor írj bátran.

Budapesti csajszi van itt, aki ismerkedne független 30as pasassal?

Ha igen, írjon privátot. Ha nem ír, akkor én se neki. Sajnis túl sok a troll. Nem vagyok alacsony, nem vagyok elhízott, sem csúnya se ápolatlan.

Van kedved ismerkedni? 22F (Bemutatkozás lent)

Szia, Pesten fogom megkezdeni a mesterimet szeptembertől és szeretnék megismerni valakit hosszú távú kapcsolat reményében. Felszereltség: - nem dohányzó tüdő, néhai kardiózással tarkítva - a veséim épek mert nem iszom alkoholt de a sok zero cola tuti...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!