Budapesti vagy Budapest környéki vékony alkatú lányok/nők lenne kedvetek ismerkedni? F/30
Kapcsolódó kérdések:
Arra gondolok, akik szeretik a spirituális tevékenységeket, elvonulásokat, ilyesmi jellegű fesztiválokat, zenéket meg úgy összességében a szabad életérzést. ☮️ Leginkább olyasmi helyekről öltözködnek, mint pl. a Lotus Shop, Cserépváros, stb.🌻 Magamról kezdteben...
Szia, Pesten fogom megkezdeni a mesterimet szeptembertől és szeretnék megismerni valakit hosszú távú kapcsolat reményében. Felszereltség: - nem dohányzó tüdő, néhai kardiózással tarkítva - a veséim épek mert nem iszom alkoholt de a sok zero cola tuti...
45 éves dolgos, hűséges és kiegyensúlyozott életet élő férfi vagyok. Imádok kirándulni, sportolni. Ha fontos számodra a bizalom, a nyugalom, az emberi értékek és szeretnél megismerni egy normális, életvidám férfit, akkor írj bátran.
Ha igen, írjon privátot. Ha nem ír, akkor én se neki. Sajnis túl sok a troll. Nem vagyok alacsony, nem vagyok elhízott, sem csúnya se ápolatlan.
Szia, Pesten fogom megkezdeni a mesterimet szeptembertől és szeretnék megismerni valakit hosszú távú kapcsolat reményében. Felszereltség: - nem dohányzó tüdő, néhai kardiózással tarkítva - a veséim épek mert nem iszom alkoholt de a sok zero cola tuti...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!