Van esély rá, hogy itt tudok ismerkedni rock, metal, alter vagy goth stílusú lánnyal? F/30
27/N vagyok, valami érdekes, viszonylag friss alt/rock/metal/anime fúziós stílussal :D
Ha gondolod, írj :)
#4: Ezt inkább ne… Mármint, erősen jellem kérdése. Nekem már elegem van abból, hogy amikor ráveszem magam egy programra, ahol szívesen szereznék barátokat, ismerősöket, mindig azok találnak meg, akik csak vadászni és nyomulni jöttek oda. Nekem traumatikus élményeim kapcsolódnak ahhoz, hogy valaki az élete szerelmének hisz egy véletlen összefutás után (a másik fél véleményével és orientációjával mit sem törődve), és onnantól kezdve már mindenhová velem akar menni.
Persze, tisztelettel lehet mindent, de óvatosan az első látásra szerelembe eséssel.
Offcomment.
Jövőre tali táboron!
Kapcsolódó kérdések:
Nyitott gondolkodású, fiatalos srác vagyok, zenei diplomám és egy zuglói lakásom van. Semmi gyogyó vagy káros függőségem sincs, egy hosszútávú kapcsolaton vagyok túl. Szerintem sokan vannak hasonló cipőben, ezért adok neki itt egy esélyt, sose lehet tudni mit hoz az...
Akik 3-4 levélváltás után nem tűnnek el.
Harmincöt éves férfi vagyok és nagyjából öt éve elváltam és nehezen megy az ismerkedés, a bizalom. Nagyon átvertek, és sok volt a bántás, a kemény szavak. Ezeken túltettem magam és megközelítőleg egy éve játszadozok a gondolottal, hogy jó volna már egy társ! Jó volna...
-168 cm magas -komoly kapcsolatot keresek 😊 -kék szem -félhosszú barna haj -Budapesten élek. -szimpla beszélgetésben is benne vagyok -Korombeli hölgyekkel szeretnék ismerkedni és beszélgetni -Szabadidős tevékenységeim közé tartozik az hogy heti 3x...
Mik a tapasztalatok, ezeken a közösségi appokon?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!