Borsodi lányok vagytok it magányosak?
Figyelt kérdés
42éves férfi vagyok van itt hasonló korú de lehet idősebb fiatalabb nő aki ismerkedne ?aug. 29. 12:51
1/2 anonim válasza:
Én a szomszédban 🙋🏻♀️
aug. 30. 18:59
2/2 anonim válasza:
Szia én pont idősebb fiatalabb nő vagyok és pont tegnap késeltem meg a páromat, úgyhogy most egy ideig még szabad vagyok, de aztán biztos be kell majd vonulnom, veled mivan?
aug. 31. 00:55
Kapcsolódó kérdések:
Rosszul érzem magam évtizedek óta hogy nincsen egy "jó ember" társaságom és hiányzik valaki rettentően magányosan remeteként éltem mit tanácsolnak...
Szex is hiányzik egy jó férfival de nincs egy ápolt igényes és egészséges sportos tetovált modern megbízható férfi akiben megtudnék bízni!!! Szűz is vagyok.
Vannak itt Fejér megyeiek, akik magányosak, és szívesen ismerkednének?
Magamról egyelőre csak annyit, hogy 29 éves férfi vagyok. A többit majd privátban. Lányok, nők és fiúk is írhatnak.
Vannak itt betegek akik magányosak?
Debrecenbe járok kórházba, de messze lakok Borsodba, hosszú az út, jártok oda kontrolra stb?
Mehetnénk együtt úgy intézném az időpontot. Az út is hosszú, meg a várakozás is. Vagy csak eszmecsere, valaki?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!