Vékony lányokkal ismerkednék Komárom Esztergom megyében, és Budapesten, én Esztergom közelében lakom. 27/F Van itt ilyen lány?
Figyelt kérdés
aug. 29. 16:57
1/1 zolo válasza:
Azért vigyázz a vékony lányokkal. Most ilyenek az nem biztos hogy pár év múlva is vékony lesz. Szülés után sokan megváltoztatása. A másik időszak 50 körül a hormonok szintén meghatarozoak. Szerintem nézd meg az anyját esetleg apját. Nagyszülőket, hogy milyen alakjuk van. Az sokat segíthet mire számíts később.
szept. 2. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
42 éves domináns férfi vagyok, hölgyekkel ismerkednék hosszú távon. Érdekel? írjon nyugodtan.
Vidéki férfi vagyok, Győr Moson Soporon, Komárom Esztergom terület.
Hosszabb távon ismerkednék, barátkoznék nőkkel illetve hölgyekkel. Domináns beállítottságú férfi vagyok. Érdekelne egy hosszan tartó barátság?
Ismerkedne valaki velem aki komolyan is vehető szándékait tekintve? Introvertált 32 éves bújós, kötődésre vágyó srác 176cm/70kg vagyok Esztergomban élek .
Életvitelben hasonló lánnyal tudnám elképzelni a kapcsolatot. A többit meg tudja mindeki hogy min múlik. Alkatban van ideálom . De ez úgyis kiveri a biztositékot mindenkinél.Vékony, átlagos lányok lennének az érdeklődési körömben.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!