Van itt esély a Gyakorikérdések.hu-n ismerkedni?
Szívesen beszélgetnék, ismerkednék egy lánnyal.
23 éves férfi fejjel én is a komolyabb ismerkedést preferálom.
Leginkább Gödöllő és környékén illetve Pest megyében lenne az ideális (Nem szeretem a nagy távolságot) Egy normál külsővel vagyok megáldva😄
Nyilván itt nem látja senki hogy ki vagyok, és hogy hogyan is nézek ki, viszont ezért is izgalmas lehet. A beszélgetés kezdődhet úgy is hogy valaki itt privátban leirja az insta vagy a face nevét plussz leirja hogy milyen profilja van hogy ne keverjem össze aztán bejelölőm. Van aki az ilyenbe benne van?😌
"Mindenki nőt keres, még a nők is"
😂😂😂
Ugyanaz a helyzet az itteni ismerkedésnél, akár a többi virtuális térben történő ismerkedésnél.
A nők/lányok az egyedit, a számukra érdekesnek tűnőt keresik.
Anonim oldalon is simán lehet úgy megfogalmazni a kérdést - és a bevezetőt, hogy felkeltsék az érdeklődésüket!
Az ilyeneket nem értem, akik a kérdésen - meg a korukon kívül semmilyen infót nem írnak ki magukról...
Egy nőre ezernyi ilyen szürkeegér jut naponta és az ilyen kérdéseket tovább lapozzák itt is...
Mondjuk, kiírnád mi a hobbid, pár mondatot a kinézetedről, tulajdonságaidról, már szimpatikusabb lennél!
A vicces bemutatkozás is működik, csak tényleg vicces legyen és ne erőltetett!
Ezen kívül semmit nem tudunk rólad, hogy 23 éves vagy, de a szomszédban várjanak a lányok...
Felejtsd el. 1-es nagyjából nagyon jól meg is fogalmazta.
Amúgy itt csak 50+ elvált (vagy nem elvált) elhanyagolt férfiak keresnek... partnert 0-99 korhatárral. Tudom, tudom, de hát csak természetben akar kirándulni, könyvekről beszélgetni, együtt imádkozni stb..
4
Rengeteg 30-as pasi ír ki kérdést. Nézd meg. 50 feletti férfit nem is nagyon látni.
További kérdések:
Sziasztok, budapesti vagyok 18 éves és szeretnék ismerkedni. Igazából mindenre nyitott vagyok. Trollok ne írjanak.
Üdvözletem! 🙂 38 éves létemre társam még nem leltem meg a világban, pedig már a James Webb űrtávcsővel is kerestem. 😅 Es mivel az internet adta lehetőség előttem áll, teszek itt egy próbát. Párom keresem akivel nemcsak tartalmas, jó beszélgetéseket folytathatok...
Borsodból valaki?
Ha ez nem zavar, akkor privátban részletesebben bemutatkozom. 33/BP
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!