Valamilyen valóban érdekes szexi harmincas pasi leledzik itt?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor írhatna már végre, egy ideje várok rá, és igen, csak 30 és 40 között, bénák kíméljenek, pusz.szept. 1. 15:29
1/29 anonim válasza:
Jelen! Merre laksz? :)
szept. 1. 15:31
2/29 anonim válasza:
Na és te is érdekes és szexi vagy? Hány éves?
szept. 1. 15:34
3/29 A kérdező kommentje:
Mordorban
szept. 1. 15:35
4/29 A kérdező kommentje:
Nem szeretem, ha a pasik követelőzve kérdeznek kettes, itt tudod nincs egyenlőség, béna vagy, sajnos kiestél :/
szept. 1. 15:36
5/29 anonim válasza:
Rengeteg van. Csak lapozz lejjebb 5-10 kérdést.
szept. 1. 15:50
6/29 anonim válasza:
Ekkora trollt 😂😂
szept. 1. 16:03
7/29 anonim válasza:
Herezsákos Fródó vagyok, ismizünk?
szept. 1. 16:29
8/29 anonim válasza:
Jelen
szept. 1. 16:31
9/29 anonim válasza:
Mire jó ez a kamuszöveg?
szept. 1. 17:24
10/29 anonim válasza:
Szerintem neked Fürge ujjak való, nem pasi.
szept. 1. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
30 feletti nőként összejönnél egy három évvel fiatalabb férfival vagy ez kizáró ok?
Nagyon tetszik egy harmincas nő, még nem mertem randira hívni de a munkánk kapcsán egyre többször és oldottabban beszélgetünk (nem vagyunk közvetlen munkatársak).
Más harmincas férfi is ilyen ritkán kommunikál online?
Van egy férfi akivel most randizom. (32F, 27N) Nagyon jó és gördülékeny volt a randi, az online kommunikáció viszont sokszor akadozik. Amikor a társkereső appon matcheltünk akkor egy egész napot végig chateltünk, azóta azonban jóval ritkábbak a levélváltások, sokszor...
Más harmincas pasinak is nehezen jön össze a találkozó egy nővel akit online "ismert" meg?
Mármint olyannal aki valóban tetszik neki?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!