Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lehet, hogy pont itt találom...

Lehet, hogy pont itt találom meg azt a lányt, akit keresek?👀

Figyelt kérdés

23 éves, 186 cm magas srác vagyok, Gödöllőről. Pest megye és környéke előny.

Párkapcsolat céljából ismerkednék, de a szokásos „szia, mizu?” köröket most kihagynám. 😄

Ha kíváncsi vagy rám, írj privátban egy elérhetőséget/profilt, és felveszem veled a kapcsolatot.

Ki tudja, lehet, hogy valaki most pont ezt a kérdést várta. 👀

szept. 1. 17:22
 1/7 anonim válasza:
Nem szeretnélek megbántani, de szerintem itt nagyon rizikós ismerkedni. Inkább azt tanácsolnám hogyha vannak hobbijaid amit esetleg helyhez, ez alatt edzésre gondolok, könyvtárra, szórakozóhelyekre akár, akkor inkább itt próbálj meg ismerkedni. Persze óvatosan. Sok nő fél a veszélyesnek tűnő, vagy furcsán viselkedő férfiaktól. Tudod mire gondolok. Csak óvatosan.
szept. 1. 21:03
 2/7 anonim válasza:
Ettől itt te szűzen maradsz!
szept. 1. 21:09
 3/7 anonim válasza:
Nagyon nehéz most már ezen az oldalon ismerkedni.
szept. 2. 05:37
 4/7 anonim válasza:
Minden lany erre vart most hogy az elerhetöseget oda adja egy gyakoris vad idegennek.
szept. 2. 21:39
 5/7 anonim válasza:
Nem valoszinü
szept. 2. 21:40
 6/7 anonim válasza:
Szűz vagy ?
tegnapelőtt 11:12
 7/7 anonim válasza:
Ha szerencsés a fiú, simán találhat magának barátnőt itt is. Persze nem azt mondom, hogy erre nagy esély van itt az oldalon.
tegnapelőtt 12:13

Kapcsolódó kérdések:

A Tesco Clupcard appban hol találom a "3x pont" lehetőséget?

Ezen a héten triplázhatók a pontok, de ezt a gombot még kéne nyomni hozzá, és az appon belül sehol sem találom. Tudnátok segíteni?

Ha közép iskolai tanár szeretnék lenni akkor úgy tudom 12 féléves képzésre kell beadjam a jelentkezésem még se találom. Elte hol tudom megnézni hány pont kell hozzá?

Se a tanárképző központ se pedig a Berzsenyi Dániel Pedagógus központ alatt nem találom, de még csak a 11 fél éveset se. Vagy azóta megváltozot ez a rendszer?

Nem találom a sárga csekk bizonylatát. Mennyi az esélye, hogy 5 éven belül pont amiatt a hónapért szívok?

Egy helyen gyűjtöm ezeket, az eü biztosításról szólókat. Konkrétan négy darabról van szó, tehát aligha lehet eltéveszteni kavalkádban. Most mégsem találom a februárit, pedig biztos vagyok, hogy befizettem.

Sehol nem találom a lelkitársam. Lehet pont itt lesz?

Egyszerűen nem tudom elhinni,hogy tényleg kihaltak a normális férfiak,normális elvárásokkal.Nincs egyetlen 40-50 közötti sem aki társat nem pedig alkalmi szexet keres?Miert gondoljâk azt,hogy rám írnai fb on és a 3.ik mondat után elküldik a farkukat ilyen-olyan...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!