Lehet, hogy pont itt találom meg azt a lányt, akit keresek?👀
23 éves, 186 cm magas srác vagyok, Gödöllőről. Pest megye és környéke előny.
Párkapcsolat céljából ismerkednék, de a szokásos „szia, mizu?” köröket most kihagynám. 😄
Ha kíváncsi vagy rám, írj privátban egy elérhetőséget/profilt, és felveszem veled a kapcsolatot.
Ki tudja, lehet, hogy valaki most pont ezt a kérdést várta. 👀
Kapcsolódó kérdések:
310-el kell kezdődnie
Ezen a héten triplázhatók a pontok, de ezt a gombot még kéne nyomni hozzá, és az appon belül sehol sem találom. Tudnátok segíteni?
Se a tanárképző központ se pedig a Berzsenyi Dániel Pedagógus központ alatt nem találom, de még csak a 11 fél éveset se. Vagy azóta megváltozot ez a rendszer?
Egy helyen gyűjtöm ezeket, az eü biztosításról szólókat. Konkrétan négy darabról van szó, tehát aligha lehet eltéveszteni kavalkádban. Most mégsem találom a februárit, pedig biztos vagyok, hogy befizettem.
Egyszerűen nem tudom elhinni,hogy tényleg kihaltak a normális férfiak,normális elvárásokkal.Nincs egyetlen 40-50 közötti sem aki társat nem pedig alkalmi szexet keres?Miert gondoljâk azt,hogy rám írnai fb on és a 3.ik mondat után elküldik a farkukat ilyen-olyan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!