Lányok, nők lenne kedvetek ismerkedni?
Negyvenes éveim elején járó férfi vagyok. Jelenleg egyedülálló, idén lett vége egy komoly párkapcsolatomnak. A sima barátkozás sincs ellenemre, de leginkább komoly, érzelmeken alapuló párkapcsolatot keresek.
Végzettségemet tekintve informatikus vagyok, van diplomám, két szakképesítésem, és két nyelvvizsgám. Ettől függetlenül számomra irreleváns a leendő szerelmem végzettsége, ha jó a személyisége, lehet vele értelmesen beszélgetni, felőlem akár 8 általánosa is lehet.
Helyileg számomra szinte az egész ország megfelel, ha nem probléma neked a távkapcsolat, én utazni tudok.
Személyiségemet tekintve fiatalos vagyok, félúton a "kimozdulós" és az "otthonülős" között. Szeretek utazgatni, kirándulni, de otthon is el tudom foglalni magam. A bulik, fesztiválozás nem az én világom, egy kirándulás, egy meghitt séta, vagy akár egy összebújós filmnézés sokkal vonzóbb, mint egy áttombolt éjszaka.
Számomra egy kapcsolatban a legfontosabb a hűség, őszinteség, bizalom, és egymás elfogadása. Illetve alapvető az érzelmek kimutatása. Nem baj, ha visszafogottabb, gátlásosabb vagy, viszont azt ne várd, hogy kemény, és érzéketlen legyek. Tudok határozott lenni, de a társammal a gyengédség alap.
Életkor tekintetében korhatár igazából nincs, de eddigi tapasztalataim alapján leginkább a nálam fiatalabbakkal tudok jól kijönni. Ha nagyon számot kell mondani, akkor legyen mondjuk 20-tól 35-ig.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj rám, vagy kommentelj, és írok én! Minden mást majd privátban.
Jelen
23/N
Ha tényleg csak sima barátkozás is megfelel, én 52 évesen itt vagyok. (Boldog párkapcsolatom van, nem fogjuk elhagyni egymást az illetővel!)
Téma: kizárólag az informatika.
Általában ott szoktak megbukni a privát levelezések, hogy nem kapok az illetőtől egyáltalán telefonszámot és a végtelen szövegelésekre az a reakcióm, hogy eltűnök, mert nincs megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Barátkozás, vagy akár párkapcsolat céljából.
Nagyon bejön ez az alkat! Pocak, és nagyon kis mellek. Imádom!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!