Mi a neve és kb. mennyibe kerül, hogy legyen parkolássegítő egy kocsiban? És a GPS mennyibe kerül bele?

2 millió önrészből amúgysem vesznek új autót.
Az extrák ára meg végtelenül változó, mert mindig csomagban vannak.
Köszönöm. Én ezen a területen teljesen tájékozatlan vagyok, sokat segítettetek, akkor lehet nem is lesz mostanában mégse az a kocsi sem megvéve.
Van olyan, hogy a szalonban a használt autót (mondjuk amit lizingből visszavisznek) is részletre is odaadják?

Olcsóbb autóknál ilyen pár százezeres tétel, igen.
De sokszor csinálják azt, hogy ez vagy az az extra csak csomagban kérhető, így meg kell venni hozzá még mást is, amit amúgy nem akarnál. Így már inkább sok százezer is lehet. Konfigurátort kell végigbogarászni. Ott jól látszik, hogy milyen lehetőségek vannak és hogy lehet őket kombinálni.
Parkolássegítő is lehet egy egyszerű tolatóradar, vagy akár kamerával kiegészítve. De ezt is lehet tovább cizellálni elöl-hátul radarral, önparkoló móddal, kamerából is van már az alsóbb kategóriákban is 360 fokos, keresztirányú forgalom figyelő, stb...
Navigációnak jó alternatívája az Androidautó/Carplay. Az én autóm még 2018-as, a telefont csak USB kábellel összekötve működik. Így inkább a beépítettet használom, minthogy állandóan szórakozzak a lengedező madzagokkal. (Esetemben annak idején mondjuk pont nem lehetett csak Androoidautot kérni, fedélzeti navigáció nélkül. Ha az egyik kell, a másikat is meg kellett hozzá rendelni.) Újabb autóknál gondolom már alapból vezeték nélküli. Az már teljesen jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!