Vennék egy KGST-s kétütemű 250-es motorkerékpárt, de valami olyat szeretnék, ami (KGST mércével) megbízható és nem kell állandóan szerelni. Ki mit ajánl?

válasza:

válasza:

válasza:2# 5,5 litert fogyasztott
úgy alakult 15 éve, hogy egy 125cm3 yamaha lett helyette,
annak csak 2,5 liter a fogyasztása, és mára újra csak ezer kilométert mutat az óra állása.
:)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Helo! Nézegettem cross motorokat és láttam hogy vadi újan van ez a KXD 125 ös.LINK: Olyan 900-1000 euro a keret.(kezdő vagyok,első crossomat szeretném megvenni). Nézegettem yz,sx,kx,rmx,cr stb de legtöbb 2000 euro+,és ami olyan 1500 euro azoknak bajuk van,és nem...
Főleg a Sprint ST/RS 955i érdekelne. Tesztekben, népítéletben dicsérik, de láttam olyan mém képet ahol a japán motorokra a csajok ragadnak, a Triumph-ra pedig a szerelők. Az áruk is elég nyomott. Több százezer forinttal olcsóbb pl. egy Honda VFR800-hoz képest. Merjek...
Gondolkodok motorkerékpár vásárláson mégpedig egy BMW R1100RT motoron. Érdekelne, hogy mennyire megbízható működésben. Illetve, hogy alkatrész szempontjából, szervizelésből mennyire ellátott és milyen drága?
Gondolkozok rajta hogy a jövőbe veszek majd vegyek e egyet mert megtetszett a külsejük, de szeretném tudni hogy enyire megbízhatók e vagy megéri e megvenni?
Lehetőleg ne azok irjanak véleményt akik "hallottam ettől-attol" vagy aki egyből leszarozza mert kínai(egyébként tajvani) Kibírna egy hosszab túrát például?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!