Hogy tudnak az olaszok olyan gyönyörű autókat gyártani?
Van stílusuk. Ennyi. Az olasz formatervezők nem csak összevissza firkálnak, mint a franciák és nem is ugyanazt a formát rajzolják újra 10-szer 20 éven keresztül 5-10 ezer eurós fizetésért, mint a németek. Nem restek megdolgozni a pénzükért, nem restek mindig valami újat kipróbálni és tisztában is vannak vele, hogy ezt hogyan kell jól csinálni.
Persze mindez sajnos múlt idő. Már ők is a franciák kezében vannak, vagy 10-15 éve nem jelent meg olyan olasz autó, ami képes lenne megmozgatni az ember fantáziáját.
2. LEgalább ne ilyen hülyeséget írnál.
A francia autók is elég szépek.
A legunalmasabb , legrondább minden német autó.
A Skoda, Opel, Vw semmi szépség nincs bennük.
Audi Bmw meg ezer esztendős forma már csak valamit újítanak rajta.
#3 Mégis mi szép van a franciában? Egyedinek egyedi, de nem minden szép, ami egyedi.
Persze ízlések és pofonok. Nem szégyen az ízlésficam.
Tudom az ízlésről nem lehet vitatkozni de nekem ez szép.
EGyébként a Multipla nekem is tetszett.
AZ nem annyira szép, de volt benne valami vonzó és egyedi.
Szerintem ez egeszen a reneszanszig vezetheto vissza illetve a romai muveszetekig.
Erdekes,hogy tenyleg sok olyan dolguk van amit mas nemzetnek eszebe nem jutna "szepre" tervezni. Legyen az egy kavefozo vagy mundjuk csak egy Bianchi patkofek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!