Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Fiat 500 nőies autó?

A Fiat 500 nőies autó?

Figyelt kérdés
Mondjuk feketébe gáz egy férfinak? Melegnek néznének?
2024. szept. 24. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ma már senkit nem érdekelnek az ilyenek, nem fognak amiatt melegnek nézni.
2024. szept. 24. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak a lila a búzás.
2024. szept. 25. 06:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, sztem a kutya nem nézi, milyen kocsit vezetsz.
2024. szept. 25. 08:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ha nincs rajta szempilla és nincs plüssállatkert benne. Nekem piros kisautóm van, de férjem tankolja. Sztem a lóerők hiányán kívül más nem zavarja.
2024. szept. 25. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de nőies. Ha látnék egy ilyen autót a városban, azt várnám, hogy egy nő száll ki belőle.

A kis fekete autókat általában nők vezetik.

De pl. a Nissan Micra is tipikus női autó bármilyen színben.

2024. szept. 26. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Dízel, vagy benzines Fiat 500?

Szeretnék egy 500-ast venni, régi álmom, viszont látom, hogy többségében benzin motorosak vannak. De én inkább dízel párti vagyok. Szerintetek nem bánnám meg, ha ebből is olyat vennék?

Fiat 500 mennyire megbízható és költséges autó?

tervezek a közeljövőben venni egy 2010 évjárat felett Fiat 500ast max 2 millióig. Nem ismerem ezt a típust, de rengeteget látok az utakon. Olaszban is javarészt csak ilyenek mentek és sokfelé kedvelt típus ahogy látom. akinek van ilyen kocsija, tud róla valamit...

Ford Fiesta vagy Fiat 500?

Melyik a megbízhatóbb/jobb autó összességében? 28 éves nőnek lenne, kisebb távok megtételéhez, melyiket ajánlanátok és miért?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!