Mennyi ideig tart egy autót lízinggel megvásárolni ?
Figyelt kérdés
Vásárolunk egy autót cégre, lizinggel. A helyzet az, hogy 3 hete elkezdődött a folyamat és mèg mindig nincs meg az autó. Az autót én fogom használni mint alkalmazott de technikailag én fogom fizetni is a törlesztőt és kezdek nagyon dühös lenni hogy mèg mindig nem sikerült elintézni. A mi cégünk biztosan mindent megtett nem rajtunk áll . Az autó öregszik, a garancia egyre kevesebb , a teli gumit sem tudom rátenni , és ami a legfontosabb hgoy autó nélkül vagyok és szükségem van ránov. 30. 01:21
1/7 anonim válasza:
Nekem, ha jól emlékszem, konkrétan másnap már le volt minden rendezve. De mégha 2 nap is volt, ennyi időbe biztos nem telt. De mondjuk ti cégre veszitek, nálam magánszemélyre volt, lehet ez számít.
2/7 anonim válasza:
Fizikailag egyáltalán megvan az autó, nem csak most rendelik meg a gyárból? Főnökünk is kapott cégest, de 2-3 hónap volt mire átvehette.
3/7 anonim válasza:
Mivel céges bérlés és gondolom konkrét felszereltséggel lett kérve, ezért hónapok kérdése is lehet az átadás.
4/7 A kérdező kommentje:
Persze, voltunk megnézni, megvan az autó! Megnéztük, és a következő 2 munkanapon el is döntöttük, szóltunk is E-mailben és telefonon. Ez egy használt autó , 1.5 eves (azóta már több…) és 20.000km van benne, előtte lízing szerződéssel bérelte egy nagyobb cég.
Nem akarom mondani a cég nevét akitől vasaroljuk, de annyit mondok hogy nagy autó márka kereskedés
nov. 30. 08:00
5/7 anonim válasza:
Ha ez egy visszaadott, korábban más cég által lízingelt autó, akkor az a tippem, hogy itt jogi dolgok is lehetnek a háttérben. Lehet a régi bérlőtől kell valamilyen nyilatkozat, mert amennyire tudom nekik elővásárlási joguk is szokott lenni, vagy még variálnak, hogy talán mégis kell nekik az autó. Fura ez a 1,5 év, mert ha jól tudom 4 évig szoktak egy autót lízingelni, és a válasz valószínűleg a régi lízingelő cégnél van, hogy miért is adta, vagy vették vissza.
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg azért húzódik, mert a régi lízing még nincs lezárva. Esetünkben is volt egy ilyen ügy, csak mi az eladói oldalon voltunk, a vevő szerencsére nem lépett vissza. Nagyon lassúak a lízingcégek ilyen esetben, illetve papírokat is kell oda-vissza küldözgeti. Több hét volt mire minden meglett.
7/7 A kérdező kommentje:
Főnök már minden záró papírt aláírt a banknál.
Szerintetek, van pofájuk még ezek után is hetekig húzni?
Az autó hónapokat öregszik így, áll egy helyben, téli gumit nem tudom rárakni, használni sem tudom.... idegörlő nagyon és autó nélkül vagoyk
tegnapelőtt 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!