Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » KTM exc 450 vagy 525?

KTM exc 450 vagy 525?

Figyelt kérdés
2003-2007 ig ajanljak. de nem tudom az rfs utan mennyire megbizhatok. illetve alkatreszugyileg van-e kulonbseg. utcan hasznalnam.

tegnapelőtt 00:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem 450EXC volt, de mentem 525-el. Meglepő volt, hogy csak 75ccm és ha jól rémlik 4 vagy 6le különbség volt, és persze nyomatékra is erősebb, de mennyivel kezelhetetlenebb az 525. Mintha egy kiegyensúlyozott lóról ültem volna át egy betöretlenre. Sokkal finomabb gázadás kellett, főleg terepen, mert megugrott. Alul egyértelműen erősebb volt, mint a 450, felül nem vettem észre különbséget. Ha profi vagy, 525, ha kevésbé, akkor 450.

Amúgy sok különbség nincs közöttük, lehet hogy az 525-ön nagyobb a fék és picit más a futómű, de nem észrevehető. Motorikusan viszont igen.

tegnapelőtt 09:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Ha nincs nagy kulonbseg akkor 450 lesz.
tegnapelőtt 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha van lehetőséged, próbáld ki mind a kettőt.

Nekem a 450 kezelhetőbb volt, de van, akinek az 525 nyersebb ereje jön be. Kissé olyan, mint a harapósabb kétüteműek.

tegnapelőtt 13:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!