Hamarosan vizsga. Elfogadják ezt a hibát?
Figyelt kérdés
Van egy Golf 4-em amit Németországba vezetek. Egy alap ellenőrzés során kiderült hogy a toronycsapágy elhasználódott és az csörög. Viszont márciusban vizsga lesz. Vezetéstechnikailag nem érzékelhető a probléma mert az autó szépen megy, teszi a dolgát. Csak nem tudom hogy ez gond e a csörgés a vizsgán. ( A csörgés alacsony sebességnél van, illetve ha áll az autó és hideg a motor)jan. 11. 02:27
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy csörögni, hogyan tud, inkább kopogni. Legalábbis nekem ezt csinálta a 2001-es Octaviám rossz kátyús úton, ugye az is Golf 4 alap. Viszont műszakin át ment vele, amin meg is lepődtem, mert eredetileg amolyan "elő" műszakira vittem, hogy nézzék át, és legalább megmondják mi kopog, mert akkor csak tippeltem, erre mondja vizsgáztató, hogy átment. Utána persze vittem a szerelőhöz.
3/4 anonim válasza:
Kopogni, ropogni szokott a toronycsapágy inkább. De három hónap alatt azért csak sikerülhet kicserélni...
Egyébként simán átmegy valószínűleg
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ilyen üveg hang vagy mi
jan. 12. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!