Miért olyan nehéz itthon 7 személyes Volkswagen Touran autót reális árban, elfogadható állapotban találni?
Volkswagen Touran
Elvárás:
7 személyes
Dízel
Manuális váltó
Vonóhorog
Évjárat 2003-2016
Kritérium:
Reális ár
Nem lelakott
Nem túlzottan rozsdás
Megbízható hajtáslánc
Elfogadható állapot
Nem túl messze
Itthon alig akad, de az osztrákoknál se túl nagy a kínálat:
[link] Személyautó VOLKSWAGEN TOURAN
Igazából egy 2003-es régifajta is bőven megfelelne (1m körül) persze az nem a legbiztonságosabb már. Viszont nem fáj annyira, hogyha a parkolóban nekinyitják véletlenül az ajtót vagy a szélvédőre pattan egy kavics. Valahogy úgy tűnik a legelső verziónak a legjobb a gyári korrózióvédelme, persze az idő vasfoga itt is érvényesül.
A legtöbb ilyen autó osztrák vagy németből származik, ahol erősen sózzák az utakat, azért ennyire rozsdásak. Sokan alá se néznek úgy vesznek autót.
Azt is megállapítottam (a használtpiacon), hogy ezek közül a 2003 2009 2013-es modell szinte ugyanúgy el van rohadva, hiába újabb a gyártás. Mivel ahogy jöttek az újabb modellek úgy lett egyre rosszabb a korrózióvédelem a gyártóknál (vizesfesték, egyebek miatt).

Mert nincs,én például Honda CIVICet nem találtam otthon 2016-tól kombit.
Németországig mentem érte.

Ok csak arulni akarjak, nem eladni. Azt meg ugye nem lehet betiltani.
Hogy kivanod feloldani az ellentetes erdekeket?

Mert ezek szerint ezek az autók nagyon keresettek itthon.
Kb. ismerősi körben elkelnek, amit meghirdetnek az meg 1-2 napon belül elkel. Ezért csak a "túlárazott" hirdetéseket látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!