Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf4 tdi-t szabad még venni,v...

Golf4 tdi-t szabad még venni,vannak még haszálható darabok?

Figyelt kérdés
Vagy inkább benzinest belőle, vagy túl öregek? Az újabbakat is szídják, hogy tele van elektronikával,rohadnak is.1 millióból mit vennétek?
márc. 6. 16:31
 1/6 anonim válasza:
4 golf 1.9 pdti a jó választás. De ha benzinre vágysz. akkor ne 1.4-t
márc. 6. 16:49
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Az olcsó "németprémium" dízeleket felejtsd el, a hülyegyerekek már rég szétrúgták, meg szétcsipszelték mindet.

1 misiből keress egy jó H Astrát, vagy kettes Focust, annyiért már lehet kapni őket értékelhető állapotban. A benzines motorjaik százszor jobbak a többi németnél, az Opel 1.7 dízel meg legalább ugyanolyan jó, mint az 1.9 TDI, szerintem még jobb is, ráadásul a fogyatékosok sosem kapták fel, így majdnem mind gyári állapotú és nem füstgép. A Focus 1.6 HDI-je is jó, bár sajnos elég sérülékeny, nem strapabíró. Ha kímélték, akkor zseniális és sosem döglik meg, de tudjuk milyen a magyar, szóval a többségnél a turbó fossa az olajat, de néha kifogható egy-egy jó darab.

márc. 6. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog, ha van is jó belőle akkor 2-3 millió ft körül. Szét vannak hajtva, tuningolva, rohadva stb. Ennyiért csakis városi, benzines kisautót. Normális állapotú dízel nem fér ennyibe bele. Benzinesből pedig válogathatsz kedvedre, volkswagenéknél olajfogyasztósak, de van egy pár márka, amiből kapsz jó állapotút is.
márc. 6. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Első autónak én is 4-es golfot akartam, benzines motorral, de ezekkel az a baj, piszkosul nehéz találni megfelelőt hozzá. Ezért is vettem inkább 3-mas golfot.

Az 1.4 75 Lóval harmat gyenge. Elég sokat is fogyaszt. Az 1.6 (105ló) érzetre nem sokkal erősebb, csak szarrá pörgetve jön ki az a +25% lóerő.

Az 1.8 szívó valamivel erősebb, de sosem volt 125 lóerő. Bármennyit vezettem, egyikben sem éreztem, hogy úgy menne, ahogy azt egy 125 lovas autótól elvárnám. Fogyasztása is magas: 10-11 liter városban.

Van egy ritkább, 2.0 (116Lovas) motor, ami tök jó kis nyomatékos, alul is húz, szép is a hangja! Kevesebbet is fogyaszt az 1.8-asnál, de nem is megy rosszabbul. Az egyik legjobb motor a golfba!

Vagy ezzel a motorral venném, vagy a 2.3 szívó öthengeressel, ami már 150 lóerő. Ennek a motornak inkább a hangj érdekes, mintsem az ereje. Egy jó 1.9Pd ezt is állva hagyja.

márc. 7. 01:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Azt elfelejtettem leírni, hogy a dízelekkel azért nem érdemes bajlódni, mert ami igazán szép, azért simán 2 millió felett kérnek, ami meg olcsóbb, azt jellemzően tuningolták.

Nem voltak rosszak a pd motorok, de ez az idő elmúlt. Túl sok fiatal vette őket első autónak. Ez is lett a haláuk

márc. 7. 01:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, 1M-ből valami megkímélt anyumobilt érdemes venni. A H Astra mellett teszem le a garast, nem azért mert annyira jó, de rengeteg van belőle, lehet válogatni. Amellett ha nem kell a nagy hely, Suzuki SX4 lehet még jó ennyiért. Városban 7-8 literből eljársz, vegyesben 7 alatt is lehet tartani.

A jó tdi nem fog kijönni 1M-ből.

márc. 7. 06:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!