Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire várnak az emberek a...

Mire várnak az emberek a komáromi Tesco parkolóban?

Figyelt kérdés

Megyek ki a Tescotól a parkoló "főútján" (vegyük észre az idézőjelet), lassítok hogy kiengedjem a nekem jobbtól érkező delikvenst a "mellékútról" és néz vissza hogy miért nem megyek. Mert elsőbbsége van, azért. Vagy mi ez a helyi szokás amit még nem értek?

[link]

máj. 2. 23:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Tehát 24 évnyi vezetés alatt soha nem tapasztál olyat, hogy az embereknek fogalmuk sincs a jobbkézszábályról? Nem lehet nagy gyakorlatod...

Egyébként ami veled történt az még mindig a jobbik eset. Nekem volt az ellenkezője, tehát kijöttem jobbról a "mellékutcáról" és a "főúton" haladó dudált és qrva anyázott, holott ki van írva nagy betűkkel a bejáratnál, hogy jobbkézszabály van az egész parkolóban.

máj. 3. 00:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Hat ja, minek a felesleges kerdest kiirni. Na de azt valaszolni a felesleges kerdesre hogy minek kiirni a felesleges kerdest, raadasul tortenetekbe foglalva, az mekkora hiabavalosag. Ejnek evadjan sztorikat alkotni bibiklisekrol, piroson athajtasrol, kardiologusokrol es mindezt irasba is onteni. Nehez ezt fokozni. Koszi az erofeszitest, meg ha haszna nem is volt semmi, hiszen nem is lehetett ugye, a kerdes velt vagy valos, a fentiekben korulirt jellegebol adodoan.
máj. 3. 00:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy felesleges a kérdés. Arra utaltam, hogy ha neked konkrét helyen van ezzel bajod, meg "új szokás" (ami amúgy befolyásoló retorika, tehát ne add most itt az ártatlant, hogy te csak a KRESZ-ről kérdeztél, te gyakorlatilag a komáromi Tescóba járó úrvezetőket kérdőjelezted meg), akkor azért az is elgondolkodtató, hogy mi a tökömnek van ez a kérdés. Én sem teszek fel olyan kérdést, hogy Kunmadarason miért hiszi a fél város, hogy az egész hely egy nagy harmincas zóna. Szóval tudod, ez a kérdés olyan, hogy minimális logikával kitalálhatod, mi az értelmes válasz rá (ha az nincs meg, akkor örülök, hogy te is közúton vezetsz), vagy ha nem megy, akkor ott a komáromi facebook csoport. De nem. Neked órákkal az esemény után a gyakorin névtelenül jut eszedbe ilyeneken elmélkedni. És akkor ne tekintselek mentális betegnek?
máj. 3. 00:56
 14/19 A kérdező kommentje:
Nana, hat akkor ki irta ki a kunmadarasi kerdest? Nevtelenul, geppel irva?
máj. 3. 01:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Az semmi, nekem ilyen helyen a balról érkező még SOHA nem adta meg az elsőbbséget.

Mert zavar van a fejekbek, de nagyon!

Az emberek a saját hülyeségük után mennek.

Ilyeneket találnak ki:

-a szélesebb útnak elsőbbsége van

-ha te jobbről érkezel és balra kanyarodsz, akkor nincs jobbkéz szabály- szerintük.

A zegi tesconal is ez volt.

Raktak ki EAK és egyirányú út táblákat, most az emberek nagy része a forgalommal szemben megy.

lol

Ennél a táblánál simán bekanyarodik jobbra.

[link]

Azt sem veszik eszre, hogy az egyirány út táblának a hátoldalát látják.

Ne keress logikát!

máj. 3. 07:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Akciós csirke farhátra.
máj. 3. 09:02
 17/19 kutyafule4 ***** válasza:
#10 egyik biciklis sem?
máj. 3. 13:18
 18/19 anonim ***** válasza:
#17 Több, mint egy biciklis nem. Szövegértés.
máj. 3. 14:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Eközben 50 méterrel előrébb:

[link] ,18.1188973,3a,16.6y,220.31h,80.85t/data=!3m7!1e1!3m5!1squeSbiLCK74K2L-QAhuiNA!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D9.154602051755447%26panoid%3DqueSbiLCK74K2L-QAhuiNA%26yaw%3D220.30745079624714!7i16384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDQzMC4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

Ez így most, hogy? Bal oldalt alárendelt út, meg nem is?

máj. 3. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!