Mire várnak az emberek a komáromi Tesco parkolóban?
Megyek ki a Tescotól a parkoló "főútján" (vegyük észre az idézőjelet), lassítok hogy kiengedjem a nekem jobbtól érkező delikvenst a "mellékútról" és néz vissza hogy miért nem megyek. Mert elsőbbsége van, azért. Vagy mi ez a helyi szokás amit még nem értek?

Tehát 24 évnyi vezetés alatt soha nem tapasztál olyat, hogy az embereknek fogalmuk sincs a jobbkézszábályról? Nem lehet nagy gyakorlatod...
Egyébként ami veled történt az még mindig a jobbik eset. Nekem volt az ellenkezője, tehát kijöttem jobbról a "mellékutcáról" és a "főúton" haladó dudált és qrva anyázott, holott ki van írva nagy betűkkel a bejáratnál, hogy jobbkézszabály van az egész parkolóban.

Az semmi, nekem ilyen helyen a balról érkező még SOHA nem adta meg az elsőbbséget.
Mert zavar van a fejekbek, de nagyon!
Az emberek a saját hülyeségük után mennek.
Ilyeneket találnak ki:
-a szélesebb útnak elsőbbsége van
-ha te jobbről érkezel és balra kanyarodsz, akkor nincs jobbkéz szabály- szerintük.
A zegi tesconal is ez volt.
Raktak ki EAK és egyirányú út táblákat, most az emberek nagy része a forgalommal szemben megy.
lol
Ennél a táblánál simán bekanyarodik jobbra.
Azt sem veszik eszre, hogy az egyirány út táblának a hátoldalát látják.
Ne keress logikát!

Eközben 50 méterrel előrébb:
[link] ,18.1188973,3a,16.6y,220.31h,80.85t/data=!3m7!1e1!3m5!1squeSbiLCK74K2L-QAhuiNA!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D9.154602051755447%26panoid%3DqueSbiLCK74K2L-QAhuiNA%26yaw%3D220.30745079624714!7i16384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDQzMC4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Ez így most, hogy? Bal oldalt alárendelt út, meg nem is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!