Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nyári szélvédő mosó folyadékok...

Nyári szélvédő mosó folyadékok közt hatékonyságban van érdemi különbség?

Figyelt kérdés
Van-e olyan, ami mondjuk tényleg hatékonyan mossa le a bogarakat, vagy teljesen egyformák, és a legolcsóbbat vegye csak az ember?

máj. 3. 16:01
A kérdező szavazást indított:
Van különbség
Nincs különbség
7 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Biztos hogy van különbség, hisz lehet a bogároldóból nagyobb arányban tenni bele, akkor hatékonyabb lesz. Viszont elég sokszor van az, hogy nincs olyan erős szer, ami lehozza a sok bogarat, a benzinkutas ablak tisztítót kell használni, különben nem jön le. Szerintem vedd a legolcsóbbat és benzinkúton megállsz letakarítani autópályázás után.
máj. 3. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Én nyáron is jobban szerettem használni a télit,mert az legalább nem olyan vacak mint a nyári,hogy egy törlés után 2-3másodpecig homályos a szélvédő.

Rovarok meg már alig vannak.

máj. 3. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Rovar ellen egyik sem ér semmit, csak szét maszatolja.

Nekem van bent az ajtótartóban ilyen spriccelős flakon, benne jó tömény mosogatószeres víz.

Ha már nagyon bogaras a szélvédő akkor jól ráspriccelem, várok 2-3 percet (ha gyorsan szárad mert meleg van akkor újra spriccelem) aztán egy törlés az ablaktörlővel és csillog villog.

Na ezt nem tudja egy mosó sem, és nem, nem jó ha mosószert öntesz a tartályba mert itt a hangsúly az időn van.... hogy mennyi ideig tud rajta dolgozni a cucc.

Ezért kell állni hagyni rajta 2-3 percig.

máj. 3. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Az OMV kúton szoktam venni ablakmosót, nagyon jól leviszi a dögöket és utána is később tapadnak rá mert valami bevonatot is hagy maga után az ablakmosó.
máj. 3. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Én teszek bele mosogatószart és az tökéletes, lehoz mindent.
máj. 3. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
* szert
máj. 3. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Elvileg a nyári jobban leszedi a bogarakat, de amelyik ér is valamit, az olyan szemtelenül drága, hogy nem adok pénzt érte, és nem tökéletes az sem. Így veszek olcsót, vagy olyan is volt, hogy egész évben télivel megyek. Május júniusban ki kell bírni ezt a bogaras időszakot.
máj. 4. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!