Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Reális a kb. 115.000ft-os...

Reális a kb. 115.000ft-os javítási költség?

Figyelt kérdés
2004 seat toledo 1m, cserélik a fékbetéteket, féktárcsákat, lengőkar rögzítő elem, illetve stabilizátor rúd rögzítő elem (angolról fordítottam, lehet magyarul nem így hivják). Alapból a szerelő akihez itt külföldön járok olcsón dolgozik, nagyon nincs összehasonlítási alapom, de ez kicsit mintha drágának tűnne.ebből kb. 68.000 forint az alkatrész, és 47.000 a munka. A munkadíjból 20.000 ft a fékcsere, a többi meg a felfüggesztésben lévő alkatrészek cseréje, azaz kb 27.000ft, ami kicsit soknak hangzik, főleg, hogy azt mondta amikor átnézettem, hogy nem drága a cseréje

máj. 5. 13:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%

Azért nem ártana tudni, hogy gagyi TRW vagy jó minőségű Ferodo fékpofákról, féktárcsákról beszélünk-e...

Na meg melyik ország?

Németország vagy Albánia? Ez sem elhanyagolható dolog.

Magyarban ez egy teljesen korrekt ár.

máj. 5. 13:44
 2/20 anonim ***** válasza:
62%
Ez jó ár érte.
máj. 5. 14:18
 3/20 anonim ***** válasza:
48%
Igen, reális.
máj. 5. 14:19
 4/20 anonim ***** válasza:
12%
A féktárcsákat miért cserélik? Egyet meg talán megértenék, de az összeset... Ráadásul felesztergálás szóba sem jöhet? Nekem itt valami büdös.
máj. 5. 14:21
 5/20 anonim ***** válasza:
66%

4

"A féktárcsákat miért cserélik?"

Talán mert azok is már elkoptak, te fösvényke.

máj. 5. 16:05
 6/20 anonim ***** válasza:
35%
#4 Tárcsát párban cserélünk. Nincs olyan, hogy egy tárcsa, csak a tanya szélén a 70 éves szaki pista bácsinál.
máj. 5. 16:43
 7/20 A kérdező kommentje:
240.000km-van az autóban, a fék nyikorog és ráz nagy fékezésnél, plusz jó nagy válla van, szóval biztos cserések, Szerbiáról beszélünk, a gyártó valami TRW AUTOMOTIVE
máj. 5. 16:56
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát én TRW-t biztosan nem rakatnék/raknék fel... azokkal van a legtöbb gond.
máj. 5. 17:04
 9/20 anonim ***** válasza:
52%
#8 Veled van a gond ember menj már innen a hülyeségeddel. 😂
máj. 5. 17:07
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
9: Muti már a statisztikád, hogy hányszor volt a szervizedben panasz TRW-re és ATE-ra. Illetve, hogy hányszor volt probléma Ferodo vagy Textar fékalkatrészekkel. Köszi!
máj. 5. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!