Hogyan jelez az autó, ha gázolaj helyett benzint tankoltak? Ha fele-fele arányban van a benzin és a dízel a tartályban, mikor észlelhetőek az első jelek?

Nyisd ki a tankot és szagolj bele. Ha benzinszagú akkor benzin van benne.
De érdekes, hogy hogy lehet a számlán tévedésből benzin. Azt nem a gépből nyomtatják ki? Utoljára amikor kértem számlát benzinkúton legalábbis egy sima blokkhoz hasonló cetli jött ki Egyszerűsített számla felirattal és rajta volt, hogy mit is tankoltam, mennyit, mennyiért meg a szokásos adatok.
Amúgy autó függő. Van amelyik egyből megáll, van ami röhögve bírja felesbe a benzin-gázolaj keveréket, meg van ami szenved de eldöcög vele.

Ezért nem bízom senkire a tankolást, kutasra.
Már nehari, de az nem kifogás mert te nő vagy, ha autódat hasznàlod, illik megtanulni tankolni is, nem egy ördögi mutatvány!
Én is egy 26 éves piccssa vagyok, de ennyire szórakozott azért nem vagyok hogy elnézzem a tankolást, nem is hagyom hogy más tankoljon.

"Régebbi típusú Renault autó"
Mi az a régebbi? Vagy 25 éve dCi Dízel motorokat épít a Renault a kocsikba. Azok nagyon érzékenyek a félre tankolásra.
Fele-fele aránynál is brutálsz@r csörgős/kerregős hangja lenne. Ameddig az injektor meg nem szorul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!