Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kicsúsztam a 15 nap átírásra...

Kicsúsztam a 15 nap átírásra való ídőből. 17. Napon vagyok holnap megyek átíratni viszont még az autóm nem vonták ki a forgalomból. Így közlekedhetek vele még a mai nap?

Figyelt kérdés
máj. 7. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos (a te esetedben nem sajnos) nem vonják azt ki hónapokkal később sem. Kedves vevő baszott rá átiratni, nekem meg jöttek a büntetések, mivel matricát sem vett. A hülyéje biztos azt hitte, hogy nem ő fogja kamatostul kifizetni a büntetéseket.
máj. 7. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudtommal 30 napon túli késedelem után vonják ki a forgalomból. Viszont bírságot tuti kapni fogsz. Az igazi kérdés az, hogy ha ezt van eszed a gyakorin megkérdezni, miért nem a kormányablak nyitvatartási idejét böngészed?
máj. 7. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze, közlekedj csak nyugodtan, mégis mi bajod származhat?

- 200 ezer forintig terjedő pénzbüntetés

- NAV szabálysértési eljárást indítványoz ellened

- Autót akár 1 évre kivonhatják hivatalból

Semmi komoly...

máj. 7. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Hagyjuk már. Múltkor én is 18 nap vittem, le se szarták. Azért ne lazázd el
máj. 7. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
7%
#4 Ja ok. Emberölést is úsztak már meg mások, úgyhogy holnap megyek is tömegmészárolni, biztos nem lesz semmi károm belőle. 🤦‍♂️
máj. 7. 20:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Frissen vett motorhibás verdával szórakozott a szerelő majd 1 hónapot, kiküldött a NAV 5e ft büntetést....

Amire visszaírtam nekik, még azt is törölték.

Szerelőnek nem volt kedve a motor nélküli szart vontatgatni eredetvizsgára.

máj. 8. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!