A dacia "felnőtt" a többi authóz?

Hát nemtudom, nálam csak egy francia-román f..s marad mindíg.
Nyilvan nem veletlenül rohangal belőle sok az utakon, de en még a duster tulajokat is őszinten sajnálom, hogy kiadták a penzt erte. Semmivel nem különb mint az anyamarka renault, csak olcsósítottak mindenhol a technikán.

#6 Ja, láttam olyat hogy a 2016-os klímás Dusterben nem volt meg a pollenszűrő helye, nem volt "kivágva", mert a klíma nélküli fűtésbox volt belerakva. Hogy tévedésből, vagy "ez volt raktáron", azt nem tudom, de szerintem már az is k*rvára gáz, hogy egy 2016-os autóban nem alapfelszereltség a klíma, az meg főleg, hogy klíma mellett nincs pollenszűrő (ami nem mellesleg az EU-s előírásokat is megszegi, mivel klímás autóba kötelező pollenszűrőt rakni, de csak összehasonlításképpen az én első autóm egy fapados, klíma nélküli, 1997-es F Astra volt és abban is volt már pollenszűrő. Na ez mindent el is mond róla.
2020-as Dusterben meg nem volt rádió. Szintén olyan dolog, hogy mocskosul gáz, hogy 2020-ban nem alapfelszereltség.
Dokkerekben az elektromos ablak sem volt soha alapfelszereltség.
Nyilván ezek alapvetően kényelmi berendezések (bár a klíma nem csak kényelem, hanem biztonság is), viszont tökéletesen bemutatja a Dacia/Renault hozzáállását a márkához: a kispénzű keletre a lehető legolcsóbb szutykot árulni. Ha már a "látható" dolgokon is ennyire spórolnak, akkor el lehet képzelni, hogy mennyi mindenen spórolnak, amit a hétköznapi ember nem vesz észre, hiszen azokon a legkönnyebb spórolni, mert nem szúr szemet senkinek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!