Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota Corolla 99-es megtorpan...

Toyota Corolla 99-es megtorpan időnként, ezzel egyidejűleg ABS visszajelzés felvillan.Kb fèl másodperc az egész,az alsó fordulatszám tartományban történik meg.Viszont zavaró nagyon. Valakinek tapasztalat?

Figyelt kérdés

júl. 6. 10:32
1 2
 1/12 Mad Max2 ***** válasza:
53%
Valószínűleg a karbantartás hiánya miatt most az autó értékét meggaladó javìtási igénye van az autódnak ...
júl. 6. 10:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Most vettem
júl. 6. 10:49
 3/12 Mad Max2 ***** válasza:
0%
Akkor àtbactak
júl. 6. 11:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Vásárlás előtt, volt-e alapos, diagnosztikával is egybekötött átvizsgálás? Mert ha nem, akkor így utólag, mi semmit nem tehetünk érted.
júl. 6. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy 25 éves autót venni a legnagyobb zsákbamacska a világon.
júl. 6. 12:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan megtorpanás nem volt,de random leállás lámpánál igen,de pöccre indult utána. Akkor a pozitív akkusaru kábelének lelazulása volt a hiba. Fordon volt rajta egy biztositéksor is.

Probáld meg, hogy járo motornál megmozgatod a vezetékeket,nekem egyből bedadogott.

júl. 6. 12:40
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

"Nekem az a tapasztalatom, hogy 25 éves autót venni a legnagyobb zsákbamacska a világon." Nekem meg az, hogy te hülye vagy ehhez. Ha veszel egy 25 éves, bármilyen autót a kínálat aljáról, az több mint valószínű, hogy sz.r lesz. Ezt senki nem vitatja. De csak a kínálat aljáról lehet vásárolni 25 éves autót? Hát k.rvára nem. Van lehetőség alapos átvizsgálásra? Van. Akkor?

Itt van néhány nem mai, de megvigyázott darab...

[link]

[link]

[link]

[link]

(Egyiket se venném, csupán szemléltetés a cél). Az meg már más kérdés, hogy kinek mit tud megengedni a pénztárcája, valamint mit preferál...

júl. 6. 13:12
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
#7: köszi, de nem foglalkozom használt autókkal, az a szegények hobbija.
júl. 6. 13:14
 9/12 A kérdező kommentje:

Most magyarázkodjak?

Ez egy melóba járó kocsi lesz,ha torpan,ha nem,mennie kell.Jövőre tudok normálisabbst venni,egyèbkènt rendben van, nyilván csipegeti az olajat, nem szèp,de el fog vinni a munkába,ahol ezt a 3 kiló feletti árat visszahozza.Mit várok ennyi pènzèrt?Azt,hogy ne maradjon az úton ott velem.350 ezerèrt egy jobb bicikli is van.

De èn a dolgozó rètegbe tartozom,tèlen-nyáron mennem kell.Tudjátok vagy nem,a Maslow piramis nem alaptalan.A 6.7. válaszolónak köszönöm szépen 👍

júl. 6. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
350-ért aztán ugyan nincs jobb bicikli.
júl. 6. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!