Toyota Corolla 99-es megtorpan időnként, ezzel egyidejűleg ABS visszajelzés felvillan.Kb fèl másodperc az egész,az alsó fordulatszám tartományban történik meg.Viszont zavaró nagyon. Valakinek tapasztalat?

Ugyan megtorpanás nem volt,de random leállás lámpánál igen,de pöccre indult utána. Akkor a pozitív akkusaru kábelének lelazulása volt a hiba. Fordon volt rajta egy biztositéksor is.
Probáld meg, hogy járo motornál megmozgatod a vezetékeket,nekem egyből bedadogott.

"Nekem az a tapasztalatom, hogy 25 éves autót venni a legnagyobb zsákbamacska a világon." Nekem meg az, hogy te hülye vagy ehhez. Ha veszel egy 25 éves, bármilyen autót a kínálat aljáról, az több mint valószínű, hogy sz.r lesz. Ezt senki nem vitatja. De csak a kínálat aljáról lehet vásárolni 25 éves autót? Hát k.rvára nem. Van lehetőség alapos átvizsgálásra? Van. Akkor?
Itt van néhány nem mai, de megvigyázott darab...
(Egyiket se venném, csupán szemléltetés a cél). Az meg már más kérdés, hogy kinek mit tud megengedni a pénztárcája, valamint mit preferál...

Most magyarázkodjak?
Ez egy melóba járó kocsi lesz,ha torpan,ha nem,mennie kell.Jövőre tudok normálisabbst venni,egyèbkènt rendben van, nyilván csipegeti az olajat, nem szèp,de el fog vinni a munkába,ahol ezt a 3 kiló feletti árat visszahozza.Mit várok ennyi pènzèrt?Azt,hogy ne maradjon az úton ott velem.350 ezerèrt egy jobb bicikli is van.
De èn a dolgozó rètegbe tartozom,tèlen-nyáron mennem kell.Tudjátok vagy nem,a Maslow piramis nem alaptalan.A 6.7. válaszolónak köszönöm szépen 👍

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!