Nem indul a babetta 210-em mi lehet a baja?

válasza:Tekerd gyorsabban! Centrifugális indítópofák vannak benne, bele kell taposni, hogy meg is hajtsa a főtengelyt
Kapcsolódó kérdések:
Hidegen 2-3 rúgásra beröffen, megy is. Amint felmelegszik a motor, onnanstól kezdve nem lehet berúgni, csak betekerni. Karbit kipucoltam, lehet megint ránézek.
Be indítom, tő gázt húzok bőg egy darabig, 1-2mp ig utána mintha nem volna gáz, nincs alapjárata. Tudnátok segíteni?
Karburátor tisztítva,dellorto karburátor van rajta?
Rendbe hoztam egy 210-es Babettát, ami 3-4 évig állt. Karburátort kipucoltam, hamar beindult, szépen járt. Pár hét múlva elvittem egy nagyobb próbaútra, azt is nagyon jól bírta. Néhány nap múlva újra kimentem vele, egy rázós úton mentem és egy pontnál nem gyorsult...
Sziasztok a motor indul pöcc röff de amikor ráülsz és húzod a gázt nem megy semmerre(nem vált fel??) csak egyhelybe áll és pörög a motor. a nagybordás forog de a pofák nem, mi okozza ezt??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!