Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik a kötelezők egy kismotornál?

Mik a kötelezők egy kismotornál?

Figyelt kérdés
Tervezek venni egy 50-s gépet elszaladgálni vele a faluban stb. Vannak kötelező felszerelések, mint pl mellény? Illetve kgfb-t tudom, hogy kell rá kötni, de ugyanúgy adásvételivel át kell iratni a nevemre, mint egy autót? Lakott területen kívülre nem igazán tervezek menni vele. Bukóm meg kesztyűm egyébként van.

2025. szept. 21. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Segédmotorkerékpárt nem kell átiratni, mert nem rendelkezik rendszámmal, így forgalmija sincs. Írtok egy adásvételit két tanúval, és azzal tudod igazolni, hogy a tiéd, ezen felül természetesen kell kötni a vásárlás napján kötelező biztosítást.

Kötelező felszerelésben, a bukósisak ami alap, és ezen felül kell egy "A" típusú elsősegély csomag. Más tartozék és kötelező védőfelszerelés tudtommal nincs.

2025. szept. 21. 22:57
 2/2 anonim ***** válasza:
AM kategóriás jogsi kell még hozzá :D
2025. szept. 22. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Kérem, aki tud segítsen! Milyen megoldások vannak? Az akuumlátor beszerelésére Malaguti Ciak 50 kismotornál.

Malaguti Ciak 50 2t kismotoromból kiszereltem az akuumlátort, mert feltöltésre vittem. Amikor vissza akartam szerelni az akuumlátort, akkor vettem észre hogy a beszereléshez szükséges alkatrészeket nem találom sehol.Így meg sehogy sem tudom beszerelni az akuumlátort....

Első kismotornak mit ajánlatok?

Valami kisebb benzines motorra/robogóra lenne szükségem, nem nagy távolságra fel szaladni dolgozni meg vissza, alacsony fenntartási költséggel. Egy 2003 körüli aprilia sr 50-re gondoltam, de mivel nem nagyon értek a témához tapasztaltabbak segítségére lenne...

Nagyon komolyan veszik azt a 45km/h-s maximális sebességet kismotornál?

Szóval nagyon jó áron hozzá tudnék most jutni egy dt50-hez (150k). Haver azt mondta, hogy kb 75-80-nal megy. 125-re nem lenne pénzem, 50-re a jogsit viszont el tudnám kezdeni, ki tudnám fizetni. Az ősszes barátom aki motorozik, mindegyikuknek 50-es van, mindegyik...

Milyen változást okozhat 2t kismotornál, ha a gyertyahézagot lecsökkentem?

Milyen hiba esetben szokták ezt átmenetileg végezni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!