Mik a kötelezők egy kismotornál?

válasza:Segédmotorkerékpárt nem kell átiratni, mert nem rendelkezik rendszámmal, így forgalmija sincs. Írtok egy adásvételit két tanúval, és azzal tudod igazolni, hogy a tiéd, ezen felül természetesen kell kötni a vásárlás napján kötelező biztosítást.
Kötelező felszerelésben, a bukósisak ami alap, és ezen felül kell egy "A" típusú elsősegély csomag. Más tartozék és kötelező védőfelszerelés tudtommal nincs.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Malaguti Ciak 50 2t kismotoromból kiszereltem az akuumlátort, mert feltöltésre vittem. Amikor vissza akartam szerelni az akuumlátort, akkor vettem észre hogy a beszereléshez szükséges alkatrészeket nem találom sehol.Így meg sehogy sem tudom beszerelni az akuumlátort....
Valami kisebb benzines motorra/robogóra lenne szükségem, nem nagy távolságra fel szaladni dolgozni meg vissza, alacsony fenntartási költséggel. Egy 2003 körüli aprilia sr 50-re gondoltam, de mivel nem nagyon értek a témához tapasztaltabbak segítségére lenne...
Szóval nagyon jó áron hozzá tudnék most jutni egy dt50-hez (150k). Haver azt mondta, hogy kb 75-80-nal megy. 125-re nem lenne pénzem, 50-re a jogsit viszont el tudnám kezdeni, ki tudnám fizetni. Az ősszes barátom aki motorozik, mindegyikuknek 50-es van, mindegyik...
Milyen hiba esetben szokták ezt átmenetileg végezni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!