Melyik szerelőhöz vigyem az autóm?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én nem cseréném az okoskereket , mi van akkor ha az az állító 100e km elmegy még hiba nélkül akkor most feleslegesen cserélted
Kedvedért megnéztem a kovácsautón az okoskereket febi 49eft kedvezmény nélkül ( szelepvezérlés néven keresd ) vezérlés készletet pumpával együtt 45k ért is meg vehetted volna ha jó helyen keresed xD

válasza:Ami nem rossz azt nem kell cserélni, tehát amig nem szedi szét addig honnan tudja hogy valami cserés vagy nem?
Én tuti ahoz vinném aki nem a lehúzásra megy. Okoskereket csak akkor kell cserélni ha hibás!
Ha nincs hangja, és nem fulladozik le a motor, akkor valószínüleg az okoskerék jó.
Ne hagyd magad átbacni!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én az ilyesmit márkaszervízben szoktam intézni.
Renault-osként praktikusan a Baumgertnernél, mert az van a legközelebb is és 17 év alatt még mindíg korrekt munkát végeztek.
Az az alkatrész megy bele ami odavaló és olyan minőségben amit a gyár előír. Lehet hogy pár ezerrel drágább, mintha én böngészném a webshopokat, de speciel a vezérlés az olyan része a kocsinak, ami 4-5 évre és/vagy sok ezer kilométerre szól.

válasza:Attól függ, mennyi km van benne? Volt már cserélve az okoskerèk?
Az sme mindegy hogy ezen a Renaultn általában mennyit bír, mert vannak olyan okoskerekek amelyek kb sosem mennek tönkre vagy kibírnak 200ezret is, meg van olyan is ami 70ezret jó ha bír (opel) és akkor érdemes vezérléssel ha már úgyis megbontod a vezérlést. Én a cserélném a helyedben de ezek a kérdések fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!