Az etitan B kategoriás kresz kurzus akik gyorsan csinálták meg és hamar meglett a Kresz vizsga, nektek mennyi idő volt befejezni?
Figyelt kérdés
Az is érdekelne hogy egy fejezetet pl mennyi idő megcsinálni. (Tudom hogy eltérő hosszúak ezért fejezetenként külön kérdezem)okt. 28. 07:16
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Egy hétvége alatt pörgettem végig, és gyorsan lett meg a KRESZ vizsga, 3 percig sem tartott végignyomogatni 74 pontosra.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Az első kettő ami hosszú, és nem is néztem, hogy mennyi idő alatt pörgettem le azokat, azt tudom, hogy kényelmesen csináltam amikor volt kedvem, és 24 órát használtam el a felhasználható időkeretből.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:1es anyád picsáját tudod ki hiszi el segg hülye vagy baszod
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Egyszerűen csak ilyen a beállítottságom. Van pár dolog, amit meg kell tanulni, például hogy előzni tilosnál milyen járművel mit szabad megelőzni a tilalom ellenére. De a KRESZ 95%-a csak józan paraszti ész, át kell gondolni, vajon mi lehet a szabály, ami biztosítja, hogy senki ne haljon meg. Logikus. Hozzáteszem, hogy a tananyag végigpörgetése után orrba-szájba nyomtam a próbateszteket, és ha nem lett hibátlan, visszakerestem a jogszabályban vagy a tananyagban, miért rontottam el. Kajálás közben, filmnézés közben, konstans nyomtam a teszteket, ha zsinórban nem lett tízszer hibátlan, akkor megcsináltam még tízet, addig nem álltam fel. Mivel vizsgára legalább 10 nappal előre be kell jelenteni, csak ha 10 napra is számolom, hogy megcsinál az ember minden áldott nap 20-40 próbavizsgát, azért érthető, hogy mire a vizsga eljön, reflexből megy a kérdések nagy része.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Felesegem ugy 2-3 hetig nyomkodta osszesen, napi 2-3 orat. Igy nagyjabol napi 1 fejezet ment, ha jol remlik, de biztos volt hosszabb is. A tananyag es a probavizsga hamarabb megvolt, de ugye varni kell a vizsgara is, addig csinalgatta a teszteket.
6/9 Alex Fly 

válasza:

válasza:Nekem kb. 2 hét. Hogy ezalatt pontosan hány órát foglalkoztam vele, azt nem tudom.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:1 hét volt, napi 2-3 óra. A vizsga 8 perc alatt meg 74 ponttal.b mondjuk én stréber vagyok, szeretek tanulni és szerencsére gyorsan fog az agyam.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Na, hetes, majd mindjárt te is megkapod, hogy az anyád picsáját, pedig amikor a második kategóriámhoz kollégiumban pörgettem az e-titánt, minden szobatársam hasonló tapasztalatokat mesélt.
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Mint az első hozzászólónak, én is rövid idő alatt tudtam le a KRESZ-t, 3 nap alatt lepörgettem. Sok szabadidőm volt, plusz hülye sem vagyok, 1 hibám lett a vizsgán. Azt azért hozzá kell tenni, hogy miután befejezed, legalább 10-12 nap mire eljutsz vizsgázni, vagy több, én azalatt a 2 hét alatt is agyba-főbe nyomtam a teszteket. Forgalmi is elsőre meglett, 36. órán vizsgáztam, január óta napi szinten vezetek, talán olyan 7-8.000 km-t már simán levezettem, balesetmentesen, esőben, hóban, sötétben, napsütésben, városban, országúton, autópályán. 2 hét után már egyedül vezettem, voltam annyira magabiztos, és a családom is így élte meg, hogy nem lesz bajom. Tehát kedves #3-as válaszoló, attól még, mert te képtelen vagy valamire, az nem azt jelenti, hogy más nem lehet ügyesebb és okosabb nálad :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!