Kis méretű városi autóra ti egy jó minőségű négyévszakos gumit ( Conti) vennétek vagy középkategóriás szezonálist?
Figyelt kérdés
Continental AllSeasoncontact II négyévszakost nézegettem és elég jó véleménnyel vannak róla. Szerintetek megérzem a különbséget a szezonálishoz képest?okt. 28. 20:48
11/11 anonim 

válasza:

válasza:Michlein cross climate van. Elment 120.000 kilométert. Talán elmegy még 50.000-et. Előtte középkategóriás volt. Az nyáron nagyon xar volt. Forró aszfalton olyan érzés volt egy nagyobb fékezés azt hittem soha nem fog megállni. Rögtön le is cseréltem az akkori legdrágábbra. Nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!