Vw Passat B6 led izzó használata?
Figyelt kérdés
Használ valaki tompított fényszóróba Led izzót?
Temu oldalon is néztem, elég sok féle fajta van.
Tudtok esetleg olyan típust aminek jó a fényereje és a vetítési képe is?
okt. 28. 22:43
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Szar minden téren.
Azt lámpát nem arra csinálták.
2/9 Gyujinéni 

válasza:

válasza:Kezd el valamelyik olcsóval, hogy kipróbáld az autó hozzáállását a cseréhez.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Osram Night Breaker Led.
A temus occó kínai vakít és nem használható közúton.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Hacsak nem projektoros a fényszóród, akkor szerintem hanyagold.
5/9 A kérdező kommentje:
Projektoros a fényszóró.
okt. 29. 10:57
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Akkor viszont vegyél egy minőségit és annak is teszteld le a vetítési képét mielőtt kimész vele a forgalomba. Rosszul beállított utólagos LED nagyon durván tud vakítani, ne csessz ki a szembejövőkkel.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Temuról én nem rendelnék, akármilyen olcsó is. Még jól megúszod ha csak a rendszámot veszik el miatta, s nem gyullad fel az autó az ilyen kínai vacakoktól. Nézz inkább Osramot.
8/9 Alex Fly 

válasza:

válasza:@6: gondolom, nem forgalomban szeretné használni, ha a Temuról akar pilácsot rendelni... Közútra csak az OSRAM és a Philips egyes típusai rendelkeznek engedéllyel, de ezeket nem a Temun fogja megtalálni...
9/9 anonim 

válasza:

válasza:#8 Á dehogy, nem arról híres az átlag magyar hogy az olcsó árat prioritásként fényévekre előrébb helyezi minden másnál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!