Érdemes még megvenni egy B5.5 Passatot?

válasza:

válasza:Megéri, de 900-at minimum szánj rá a vételárra, de inkább többet!
3 éve vettünk egyet ismerőstől!
2014 óta nála volt, negyedik gyerkőc megszületett kicsi lett nekik, eladta, megvettük...
Ők bele tekertek vagy 80 ezret, mi 3 év alatt durván 30 ezret!
Ami gond volt műszakilag:
-Váltó kulissza csere (piti összeg)
-Zár javítás (piti összeg)
-300ft-os nívópálca tartó kijött a helyéről, televerte a motor teret olajjal, megoldottuk, 300ft, meg egy generátor pucolás (az szívás volt, mire lejött) mert az kapta, elment a töltés.
-komplett futómű: Csak a 4 rugó maradt, összes lengőkar, lengéscsillapítók, gólyaláb, minden egyéb ment a levesbe - 170 ezer forint!
-Lakatolás: jobb hátsó ív teljes csere, küszöbök, motorháztető, alváz-üregvédelem frissítés - 220 ezer forint
Itt kapott egy új akkut, meg görgők lettek cserélve, ez benne van a 220-ba!
Jelenleg megint szerelőnél van:
-Turbó letilt néha, valami vákumnemtudommit mondott a szerelő, nem nagy tétel, kap 2 új hangszórót, Bluetooth modult.
Ezen kívül 3x volt olaj csere, minden szűrővel, SOSEM ÁLLT MEG, ZOK SZÓ NÉLKÜL TETTE A DOLGÁT A 3 ÉV ALATT!
Ami hátra van:
-izzítógyertya
-két első sárvédő-bal első ajtó (de akkor tényleg rozsdamentes!)
-ABS-szel van valami, majd meg kell nézni vizsgára.
2.0 PD TDI 136LE BGW motorkód.
Érdekes motor, mert 2.0 PD, de sem a rettegett hatszög tengely nincs benne, 8 szelepes, és szinte teljesen egyezik az 1.9-el...
Dpf volt, de már régen kivan herélve, kilett írva, volt-nincs, mivel euro 4, szerintem már a kutya nem fogja nézegetni...
Amúgy a kényelme fejedelmi! A miénk egy highline van benne esőszenzor, parkradar, ülés fűtés, tető ablak, mfd nagy navi, vaj színű alkantara belső, digitlíma, ülés fűtés, szinte fel nem lehet sorolni mennyi minden, ha vennék csak ilyet vennék!
Verdikt:
Ettől nem kell jobb autó! Sőt, szerintem itt kellett volna megállni, mert ez volt a csúcs! Minden benne van, megy, mint a golyó, kivisz a világból a legnagyobb kényelemben, rengeteg légzsák és biztonsági extra van benne, szóval szerintem, ha ebbe bajod lesz, akkor bármibe... A fogyasztása 6-7 liter, ami ekkora erő mellett ekkora kasztniban szinte csoda!
Minden van hozzá, új, bontott, utángyártott, lehet válogatni! Nem horror áron!
Motorból vagy ezt a 2.0 TDI BGW/BHW-t venném, vagy a 131 lovas 1.9 pd-t semmi mást!
A kisebb teljesítményű 1.9 szerintem ide gyenge (101-110LE)
Amúgy az én konkrét kocsimban 380 ezer km van, pd elemek kiválóak, turbó elmegy még, füst meg gyakorlatilag nulla, dpf nélkül is!
Mindenkinek az ugrik be, hogy füstöl, mint a gyárkémény, meg elpusztul miatta a bolygó, na amelyik okádja a minden féle színű füstöt, az azért van, mert egy elhanyagolt, lerongyolódott f*s, amelyik karban van tartva az nem olyan!
Azt ajánlom nézetsd át alaposan és számolj rá bőven, ha valami bűzlik azonnal hagyd ott, mert nem egy suzuki swift, de nem is annyit nyújt, viszont nem is egy A8, de azért még egy közepes példányra is ellehet költeni az árát hamar!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!