Autót váltottam,kisebbre.Azt vettem èszre,hogy a keskeny utcákon kifejezetten leszorít a szembejövő, illetve mintha jobban a seggembe jönnènek,amikor mögöttem jönnek.Pest megye,ès nem megyek lassan,bár szembejövő szempontból mindegy. Jól èrzem ezt?

válasza:"ő változatlan sebességgel jön èn meg ,a kiskocsival ha jót akarok,akkor lemegyek az útról"
Ezt nem igazán értem. Ha összérnek a tükrök, akkor egy Audi A8-nak ugyanúgy szarrátörik a tükre, mint egy Opel Corsának. Tehát ilyen szempontból tökmindegy, hogy kicsi vagy nagy autó.
Ha éppen elférnétek, csak azért nem, mert ő az út közepén megy, akkor meg kell állni és megvárni, amíg lesz szíves az úttest szélére húzódni.

válasza:11
Èn se èrtem,de így történik nap mint nap
Nem akartam sokat pötyögni,de leírom.
Szóval megyek a kisautóval.Az út èppen olyan szèles ,hogy kèt autó között van 20 cm ,ès akkor mèg van 10 az út szèlèig ami viszont letöredezett,ha ott 30-40-el lemèsz az útról,akkor defekt lesz,mert az èles töredezett aszfalt a gumit kihasítja.Jön szembe valaki.
Jó esetben kicsit lassít,lehúzófik erre a távolságra,ès elmegyünk egymás mellett.
Rossz eset az,ha jön,marad nagyjából ott ahol jött eddig is,lassítas nèlkül.
Mivel nem akarok káreseményt,megállni, vitatkozni, biztosítónak írogatni,ezèrt ÈN lassítok ès èn húzodok le 5 cm-re,a nagymenő pedig lassítás nélkül,győzedelmesen halad tovább.Èn se èrtem mièrt nem fèlti az autóját,de legalább az idejèt,mert ha leverem a tükrèt,akkor nyilván fèlreállás, megbeszéljük ki hogy ment,ki volt a hibás,stb.
Erre írtam a balkáni jelzőt.
Nem mindenki ilyen,de meglepően sokan ezt teszik,ès ez azóta van, mióta kisebb autóval járok.
Tulajdonképpen ezt vettem èszre, illetve ez történik.
Akik pedig mögöttem jönnek,azt arra èrtettem, amikor megyek pl egy 8 autóból álló sorban,ès látható,hogy szemből ugyanilyen oszlopok jönnek,de a mögöttem jövő 2-3 mèterrel jön miközben 60-al megyek, tehát esèlye se lenne megállni bármi hirtelen esemény törtènne.Ez olyan arrogáns ki ha èn nem bunkóság.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!