Miért kell a családoknak egyterű vagy kombi, amikor régebben trabanttal jártak és az volt a családi autó?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Régen nem volt egyterű. A lada kombi volt a legnagyobb auto.
Sokan ugy viselkednek hogy egy Golf tul kicsi egy kisgyerekes családnak és lehetetlen megoldani vele a hétköznapokat.

válasza:Ha utaztál volna trabanttal meg egyterüvel több gyerek esetén hosszabb úton, rájöttél volna, mennyivel elönyösebb.
De ha szerinted nem, akkor nem értem, miért nem nyitott lovaskocsin jársz, amikor régen az is csak keveseknek volt, még luxusnak is számított, ehelyett ilyen újmódi autókat használsz...

válasza:Az embereken elhatalmasodott a megalománia, és mindenből nagyobb kell. Ikreim vannak, és simán elég volt a kombi, az is csak az ikerbabakocsi miatt kellett, ami azért kitöltötte a csomagtartót még összecsukva is.
Egyterűn még így sem agyaltam, mert feleslegesnek tartottam.

válasza:Ezek olyanok, mint egy ismerősöm. Vett egy hatalmas konyhai asztalt, hogy azon jobban elférjen. Most azon a hatalmas asztalon nem találsz 1cm2 helyet, hogy lerakj valamit, mert tele van kacatokkal.
Na pont ezt csinálják a nagy autókkal is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!