Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell a családoknak...

Miért kell a családoknak egyterű vagy kombi, amikor régebben trabanttal jártak és az volt a családi autó?

Figyelt kérdés
Amikor én voltam gyerek akkor ugyan nem trabink volt hanem Golf I de megoldottuk a mindennapokat.
nov. 1. 15:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
84%
Miért jártatok Golffal, mikor a Trabi is ugyanoda elvitt volna?
nov. 1. 15:24
 2/33 anonim ***** válasza:
82%
Miért kellett nektek Golf, ha egy generációval korábban lovas szekérrel is elvoltak az emberek, megoldották a mindennapokat?
nov. 1. 15:28
 3/33 anonim ***** válasza:
56%
Ezt én sem értettem soha, mikor a felkapaszkodott proli mondja, hogy neki legalább Lincoln Continental kell, meg kényelem, nyomaték, mert jön a 2. gyerek... 10 évvel korábban még a buszon rángatta volna őket. Teljesen nonsense, egy átlag kompakt autóban bőven elfér 2 felnőtt 2 gyerekkel csomagokkal.
nov. 1. 15:53
 4/33 anonim ***** válasza:
73%
Minek nekünk számítógép, telefon stb., mikor régen nem léteztek ilyenek és túlélték. Na ez ugyanilyen. Ha létezik kényelmesebb, megfelelőbb, akkor miért nyomorognánk ma is a kisméretűbe autóban a családok, ha régen az fért csak bele a pénzbe?!
nov. 1. 16:03
 5/33 A kérdező kommentje:

Régen nem volt egyterű. A lada kombi volt a legnagyobb auto.

Sokan ugy viselkednek hogy egy Golf tul kicsi egy kisgyerekes családnak és lehetetlen megoldani vele a hétköznapokat.

nov. 1. 16:06
 6/33 anonim ***** válasza:
70%

Ha utaztál volna trabanttal meg egyterüvel több gyerek esetén hosszabb úton, rájöttél volna, mennyivel elönyösebb.

De ha szerinted nem, akkor nem értem, miért nem nyitott lovaskocsin jársz, amikor régen az is csak keveseknek volt, még luxusnak is számított, ehelyett ilyen újmódi autókat használsz...

nov. 1. 16:09
 7/33 A kérdező kommentje:
Lovaskocsival járok.
nov. 1. 16:13
 8/33 anonim ***** válasza:
57%

Az embereken elhatalmasodott a megalománia, és mindenből nagyobb kell. Ikreim vannak, és simán elég volt a kombi, az is csak az ikerbabakocsi miatt kellett, ami azért kitöltötte a csomagtartót még összecsukva is.

Egyterűn még így sem agyaltam, mert feleslegesnek tartottam.

nov. 1. 16:18
 9/33 anonim ***** válasza:
43%

Ezek olyanok, mint egy ismerősöm. Vett egy hatalmas konyhai asztalt, hogy azon jobban elférjen. Most azon a hatalmas asztalon nem találsz 1cm2 helyet, hogy lerakj valamit, mert tele van kacatokkal.

Na pont ezt csinálják a nagy autókkal is.

nov. 1. 16:24
 10/33 anonim ***** válasza:
80%
Miért van olyan eszközöd, amiről ezt a kérdést ki tudtad írni? Régen anélkül is megvoltak az emberek.
nov. 1. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!