Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell a családoknak...

Miért kell a családoknak egyterű vagy kombi, amikor régebben trabanttal jártak és az volt a családi autó?

Figyelt kérdés
Amikor én voltam gyerek akkor ugyan nem trabink volt hanem Golf I de megoldottuk a mindennapokat.
nov. 1. 15:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
#20 hogy fér be egy Miatába 5 ember?
nov. 2. 10:28
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

#19 Nem tudom hogy ezt miért nekem címezted és mit akarsz mondani vele.

#20 Még mindig nem hallottam egyetlen egy valódi, értelmes és igaz érvelést amellett, hogy miért nem ugyanaz az egyterű és a SUV. Egyetlen szó nem hangzott el arra, hogy mit tud egy egyterű, amit egy SUV nem.

Egyébként félreértés ne essék, én a legkevésbé sem vagyok SUV párti, nem akarom védeni őket, csak egyszerűen nevetségesnek találom ezt a kijelentést, hogy a SUV és az egyterű az két teljesen különböző és összehasonlíthatatlan kivitel. Miközben pontosan ugyanazok az előnyei, pontosan ugyanazok a hátrányai, pontosan ugyanarra használják az emberek, pontosan ugyanazoknak az embereknek gyártják őket, stb. Akkor mégis mi a különbség?

nov. 2. 10:31
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
22 leirtam.az hogy nem erted vagy ertelmezni nem tudod, nem az en bajom.
nov. 2. 10:40
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
#23 Egyetlen érvet sem írtál. Azzal hogy mást nézel hülyének, attól még nem lesz igazad.
nov. 2. 10:40
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Funcionalis analfabetizmus általános problema.De kezelhető, foleg sok konyv olvasassal.
nov. 2. 10:51
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Igen 21 es nyilvan van par celeszkoz ,sportkocsi, gyengebbek kedvveert sem fogom felsorolni a kiveteleket.A nagy atlag az 5 ulles 4 kerék.
nov. 2. 10:53
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy "bocs, nem tudom megvédeni, alátámasztani és bizonyítani az állításaimat, mert azok alaptalanok voltak és valójában nem tudom miről beszélek", de végülis a személyeskedés is egy megoldás...
nov. 2. 11:54
 28/33 anonim ***** válasza:
És semmi sem meggyőzőbb annál, hogy a te "tényeid" valósak, mint az, hogy képtelen vagy bizonyítani őket. 🙂 Azaz számodra a kacsa egy hal.
nov. 2. 12:59
 29/33 anonim ***** válasza:
"Hogy merészeled felhívni rá a figyelmet, hogy autókhoz nem értő hazug vagyok?"
nov. 2. 13:12
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Na végre egy őszinte magadba nézés. Nem gond,még fejlodhetsz.
nov. 2. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!