11/17 anonim 

válasza:

válasza:"Egy óra alatt több ezer ilyet legyárt egy CNC gép automata vezérléssel"
Álmodban lehet,de én ilyen gépeken dolgozom,és nem ilyen termelékenyek 😉
12/17 anonim 

válasza:

válasza:Egy olyan üzemben, ahol autóalkatrészeket gyártanak (pl. VW, AUDI), az ilyeneket robotok készítik, nem te vagy más emberke próbálkozik vele.
13/17 L.. István 

válasza:

válasza:Ha jól rémlik egyedül talán a Phaeton csúcsváltozatában voltak igazi faberakások meg kormány a VW-nél, nem nézek most utána.
14/17 anonim 

válasza:

válasza:#12 Autoalkatrészeket gyártó multiknál huztam le 25 évet CNC gépeken, többek közt az Audinak is szállítottunk, szóval tisztában vagyok mennyire termelékenyek. Mostani cégemnél is automata cellán dolgozom,és itt is van CNC forgácsolás, plusz 4 robot,szóval nem én vagyok itt aki nincs tiszában a gyártással 😉
15/17 anonim 

válasza:

válasza:#14 Hát milyen érdekes hogy hajszál pontosan abban a szektorban dolgozol, amiről itt szó van. Egészen fantasztikus véletlen, gondolom. 😂 Na, mentem a politikába vitázni, mert én vagyok amúgy a barakobama szóval jobban értek hozzá mindenkinél.
16/17 anonim 

válasza:

válasza:14-es: Mivel a német autóiparban dolgoztam a termelésnél, ezért tudom, hogy nem igaz, amit állítasz, itt mindenhol robotok, automata sorok készíti az ilyesmi alkatrészelet, a meózásnál vannak emberek is.
17/17 anonim 

válasza:

válasza:#16 Nem mindent gyártanak robotok, és nem csak Németországban vannak autoipari beszállítók ám, hanem Magyarországon is ! 😉
Forgácsológépeknél pedig max az alapanyag cseréjét vegzik, de ettől még nem lesz gyorsabb a megmunkálás. Több mint 25 év CNC forgácsolói tapasztalattal a hátam mögött tudom,hogy a megfelelő felületi simasággal, nem lehet FÁBÓL ezreket legyártani egy nap egy ilyen ajtóbehúzóból. 🙂😉
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!