Volvo Xc60 vagy Bmw F30 3-as?
Melyiket vennétek?
Bmw F30 318d 320d-re gondoltam, csak is sedanba. Automata.
Ami úgymond elriaszt az a vezérléscsere illetve a még ehhez ami szükséges lehet pl csapágyazás meg ilyesmi.. mindjárt 1-2 millió plusz ez.
Kb 2014-2016 közötti évjáratot néztem.
Volvot igazából nem ismerem, de tetszik illetve az, hogy magasított. Ott olcsóbb a vezérlés csere. Első generációs. Automata. Kb 2012-2016 közötti modelleket nézegettem. Jobban tetszik az elsö generációs faceliftes ott az első lámpa egyben van és nincs külön az a kis csík lámpa a nagy mellett, de az is kb 2015-től van.
A Bmw valamilyen szinten modernebb, színesebb, pl ledes lámpa. A volvo kicsit unalmas.
Melyiket vennétek?

válasza:

válasza:#11 S-szériás Volvokról beszélünk. Amit elismersz hogy jók voltak. Nincs is miről beszélni tovább.
Amúgy én is és szabadidőmben Volvo projekteken dolgozom. Nem ismeretlen a márka. 🙂

válasza:#12
Jók voltak. Igen. Ettől függetlenül a BMW-t még ebben az évjáratban is jobbnak tartom. A többibe azért mentem bele, mivel nagy mellénnyel azzal nyitottál, hogy a BMW villogni van (nem), a Volvo meg örökre (nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!