Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Porsche vagy Ferrari?

Porsche vagy Ferrari?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy BMW M4 Competition-t hajtok. Nagyon szeretem, nagyon imádom, viszont pár év múlva nyilván le fogom cserélni, amikor már elkezdenek bajai lenni. A BMW-től egy magasabb kategóriát szeretnék, ezért gondoltam elsősorban Porsche-ra. De aztán eszembe juttatta egy másik ember a Ferrarit. Elkezdett foglalkoztatni a kérdés. A legolcsóbb új (Vagy szinte új) Ferrari is 100 misitől indul. Ennyit nem tudnék rászánni, inkább a reaális az egy 60-70 millió, amiből már egy nagyon állat Porsche kijön.

Szóval ezen dilemmázok most. Legyen inkább egy jobban használt több éves Ferrari, vagy egy alig használt, szinte új Porsche.

Mit gondoltok?

nov. 3. 12:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
38%
"Egy ilyen szintű autót már nem csak magának vesz az ember, hanem azért fontos a köztudat is." Szerintem ezzel a kéréssel meg keress meg egy szociológust/antropológust aki a köztudat ezen részével foglalkozik. - Szintén nevetséges tétel az autó árához képest.
nov. 3. 14:51
 12/25 A kérdező kommentje:
Miért kéne? Így működik a világ, akár tetszik, akár nem
nov. 3. 15:02
 13/25 anonim ***** válasza:
45%
Teljesen más kategória a kettő. A Ferrari egyáltalán nem való a magyar utakra, meg úgy alapvetően utcára sem.
nov. 3. 16:14
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

9. Bizony egy ordináré kamu ez a kérdés.

Biztos hogy nem itt érdeklődne az ember ha ilyet akarna venni.

Na meg ezért már tudni kell hogy pontosan milyet akar venni nem vagy ezt vagy azt.

Csak azt ne hidd kérdező hogy valaki majd elkezd itt írígykedni!!!

Pfíí de lúzer vagy.

nov. 3. 17:59
 15/25 Senior Séf ***** válasza:
48%
Álmodik a nyomor...
nov. 3. 18:01
 16/25 A kérdező kommentje:
Jólvan okoskáim :) ha nincs konkret tapasztalatotok, akkor nem kell semmit mondani.
nov. 3. 20:40
 17/25 anonim ***** válasza:
69%

"tudom fáj az irigység"

Nem jobban, mint a te nagyképű fake kérdésed :D

nov. 3. 21:03
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Porsche. Szerintem ár érték arány és élhetőség terén jobb választás. Üdv egy 911 tulaj.
nov. 4. 07:49
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Ugye kedves többi válaszoló, hogy lehet értelmesen is válaszolni!

nov. 4. 09:38
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a 18-as válaszoló. Én vallom és hiszem, hogy a sportkocsi vásárlás emocionális döntés, nekem a Porsche a kedvenc márkám. Jelenleg ez az ötödik a sorban, jövőre lesz 30 éve, hogy a Porsche állandó főszereplője az életemnek. Sok élmény, autós találkozó, közösség stb mind ehhez kapcsolódik.
nov. 4. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!