Kréta Kreszvizsga?
Figyelt kérdés
Ha a képzést megcsináltam, az 5fejezetet akkor mehetek kreszvizsgára?
Ha nincs időpont a krétában akkor tudok másik helyen kérni időpontot pl autósuliban?
Ha igen ott mennyit kell fizessek?
Csak a kréta által irt helyen tudok vizsgázni?
Mennyi időnként van vizsga a krétában?
dec. 2. 21:03
2/2 anonim válasza:
Ha a Krétában csináltad meg a KRESZ tanfolyamot, akkor nem tudsz autósiskolába jelentkezni. Tavaly (igaz, akkor ez még viszonylag új dolog volt) nekünk csak bőven a második félévben indított az iskolánk vizsgákat. De az imént olvastam egy cikkben, hogy sokaknak le kellett mondaniuk az ingyenes vizsgákról, mert az iskolájuk nem szervezett vizsgát. Ha a Kréta DKT-ben nincsen feltüntetve vizsgaidőpont, akkor vagy vársz, vagy megkérdezel egy illetékest az iskoládon belül. Nekünk pl. a digitális kultúra tanár szervezte és tartotta ezeket a vizsgákat a géptermekben (online vizsgák voltak). Egyébként tudtommal a vizsgajelentkezéshez kell egy egészségügyi vizsgálatról szóló papírt szerezni a háziorvosodtól, mert különben a Kréta nem fog engedni jelentkezni. De ne legyél olyan, mint én, hogy kifizetsz 7500 Forintot feleslegesen. A Kréta eJogsin belül valahol le tudsz tölteni egy igazolást, hogy jogosult vagy ingyenes jogsira és ha ezt felmutatod a háziorvosnak, akkor ingyen is kiállítja. Legfeljebb elküld egy vérvételre, de nekem a beutalóval együtt már az egészségügyi papírt is a kezembe nyomta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!